user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider Kabels - en Leidingen

Vacature Veenendaal

Nivel
 • Nivel Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij werkvoorbereider?
200+ Werkgevers zoeken nu werkvoorbereider

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Als werkvoorbereider Kabels - en Leidingen zorg jij ervoor dat de projecten goed verlopen. In teamverband werk je samen met de Projectleider en Uitvoerders.

Werkzaamheden zijn onder andere het schrijven van een werkplan, het afroepen van materialen, cost control en calculatiewerk.
Daarnaast zul je vergaderingen bijwonen, vergunningen aanvragen en ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de projectplanning.

Arbeidsvoorwaarden
Deze veelbelovende start-up geeft jou de kans om je te ontwikkelen samen met het bedrijf. Je werkt in een gedreven team van professionals in een informele omgeving.
Naast een marktconform salaris is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een opleidingsbudget.
Daarnaast is er een goed dekkende reiskostenvergoeding, ben je in het bezit van vakantiedagen en bieden wij pensioenopbouw.

lees meer

Gestelde eisen
 • Een afgeronde HBO opleiding (of MBO opleiding met ervaring) in de Civiele Techniek.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.
 • Werkervaring binnen de Civiele Techniek is een must.
Bedrijfsomschrijving Dit advies- en ingenieursbureau is gespecialiseerd in de ondergrondse infra. Met een gedreven en groeiend team leggen zij zich toe op tenders en calculaties binnen uitdagende projecten op gebied van kabels en (transport-)leidingen.
Het realiseren van een eerlijke en gezonde winstgevende markt voor de aannemers in de ondergrondse infrastructuur in Nederland is de ambitie, en omdat het een onafhankelijke organisatie is kan dit worden waargemaakt. De drie pijlers van de dienstverlening zijn: calculatie, EMVI en Contracttoets. Deze organisatie is centraal gevestigd in Nijkerk.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Wietske Fennema
Telefoon:
E-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Contactpersoon Wietske Fennema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Veenendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Veenendaal