user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior Projectleider Civiele Techniek

Vacature Valkenswaard

Nivel
  • Nivel Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Voor een middelgroot Advies- en Ingenieursbureau ben ik opzoek naar een Junior Projectleider civiele techniek. Als Junior projectleider krijgt je veel verantwoordelijkeid en ga je verschillende infrastructurele uitdagingen coördineren.
Werkzaamheden varieren van planvoorbereiding tot oplevering, jij bent (mede) verantwoordelijk voor de integrale aansturing van projectmedewerkers en communicatie met de opdrachtgever. Daarnaast lever je als projectleider input voor de werkplanning.

Je gaat een team aansturen bestaande uit tekenaars, bestekschrijvers en ontwerpers. Jij controleert, houdt het overzicht en zorgt ervoor dat alle kwaliteiten binnen het projectteam op de juiste manier ingezet worden. Hierbij krijg je de mogelijkheid om medewerkers te coachen en te begeleiden. In deze rol krijg je veel verantwoordelijkheid en zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen.

Overige werkzaamheden bestaan uit:
Het opstellen van plannen van aanpak t.b.v. aanbestedingen, financiële projectbeheersing, verzorgen van aanbestedingen, controle bestekken, ontwerpen, calculaties e.d., voeren van directie en/of toezicht, onderhouden contacten met opdrachtgevers.

Arbeidsvoorwaarden
Behalve een inspirerende werkomgeving, waarin je bent omgeven door ambitieuze collega's die deel uitmaken van een hecht team, krijg je de mogelijkheid om op termijn verder te groeien binnen de specialisatie waarin jij verder wil.

Naast een mooi salaris (afhankelijk van leeftijd en werkervaring) biedt Nivel een opleidingsbudget om jezelf door te ontwikkelen, een aantrekkelijke pensioensregeling en aandacht voor een goede werkplek en werkomstandigheden.

De organisatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto en is er een goede reiskostenvergoeding van toepassing.

lees meer

Gestelde eisen Minimaal een afgeronde opleiding MTS/HTS civiele techniek
3 tot 10 jaar werkervaring in de civiele techniek
Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
Ervaring met de RAW-systematiek en Autocad
Goede communicatieve vaardigheden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Advies- en ingenieursbureau welke voornamelijk actief is in Oost-Brabant, Limburg en Gelderland. Deze organisatie is actief in de advisering en engineering van Civiele Techniek, Cultuurtechniek, Riolering en Verkeer. Binnen het team waarin je komt te werken wordt initiatief en meedenken erg gewaardeerd, en wordt er geluisterd naar wat iedereen heeft in te brengen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Wim Elbersen
Telefoon: 06-22425052
E-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Contactpersoon Wim Elbersen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Valkenswaard Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Valkenswaard