user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Monteur Machinebouw

Vacature Dordrecht

VNOM
 • VNOM Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Monteur Machinebouw werk je grotendeels zelfstandig aan de in aanbouw zijnde machines voor diverse branches (industrie, productie e.d.). Het kan hierbij gaan om een van de standaard producten, of om een klantspecifieke machine. In al je werkzaamheden wordt je ondersteund door een van project-engineers, die de machines ontwerpen.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het lassen (TIG) van de RVS frames voor de machines, het draaien en frezen van nylon en RVS onderdelen en het passend maken en monteren (boren, tappen, zagen) van de diverse onderdelen aan de machine. Ook het elektrisch en pneumatisch aansluiten van de machines kan tot de werkzaamheden behoren. Kortom, een veelzijdige functie!

lees meer

Gestelde eisen
 • Om in aanmerking te komen moet je als Werkplaatsmedewerker in staat zijn om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren aan de hand van instructies van de projectengineer en 2D werktekeningen;
 • Voor deze functie is affiniteit en ervaring met metaalbewerking en goed technisch inzicht zeer belangrijk;
 • Basiskennis in elektra en pneumatiek is een groot voordeel.

lees meer

Bedrijfsomschrijving VNOM | Bemiddelaar in de Techniek
VNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM is een technisch uitzendbureau en brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.

WAAROM VNOM?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten. Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
 • Uitstekend salaris;
 • Goede secundaire voorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Barend van der Heijden! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 010-2239621 of via de email https://www.technicus.nl/reageer-direct-per-email/287/140535/?utm_source=werkzoeken_vnom&utm_medium=referral&utm_campaign=werkzoeken_vnom_referral_vertical_vac_feed&utm_term=onderhoudsmonteur_dordrecht Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!

lees meer

Contactpersoon Dhr. De heer B. van der Heijden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Dordrecht
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Dordrecht