user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Sterile L2 Operator

Vacature Bladel

Dechra Pharmaceuticals Manufacturing
 • Dechra Pharmaceuticals Manufacturing
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij operator?
200+ Werkgevers zoeken nu operators

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ben jij klaar voor een internationaal avontuur? Wil jij aan de slag bij een snelgroeiende onderneming die zich inzet voor het welzijn van dieren? Dan is deze job een mooie stap in je loopbaan. Bij Dechra in Bladel zoeken we met spoed een Sterile L2 Operator die helpt bij de productie van onze hoogwaardige diergeneesmiddelen.

Dechra Pharmaceuticals Manufacturing heeft voor haar locatie in Bladel een vacature voor een

Sterile L2 Operator

Wat ga je doen als Sterile L2 Operator?
In je job als Sterile L2 (farmaceutisch) Operator draag je bij aan het bereiden en afvullen van diergeneesmiddelen. Je zet je ook in voor het verhogen van de veiligheid, kwaliteit en efficiency rond de productie. Je werkt hoofdzakelijk in Cleanrooms. Je bedient de apparatuur voor het wegen, mengen en vullen van de medicijnen en je houdt je daarbij aan de bij Dechra geldende procedures, richtlijnen en productieprotocollen. Een belangrijk onderdeel van je taken is het uitvoeren van procescontroles. Ook los je eventuele productieproblemen op, zoals bijvoorbeeld storingen in machines. Je rapporteert aan de Sterile Teamlead.

Hoe ziet je baan eruit?
 • In je job als Sterile L2 Operator draag je bij aan het bereiden en afvullen van diergeneesmiddelen.
 • Je zet je ook in voor het verhogen van de veiligheid, kwaliteit en efficiency rond de productie.
 • Je werkt hoofdzakelijk in Cleanrooms. Je bedient de apparatuur voor het wegen, mengen en vullen van de medicijnen en je houdt je daarbij aan de bij Dechra geldende procedures, richtlijnen en productieprotocollen.
 • Een belangrijk onderdeel van je taken is het uitvoeren van procescontroles. Ook los je eventuele productieproblemen op, zoals bijvoorbeeld storingen in machines.

lees meer

Gestelde eisen Je bent toe aan een nieuwe stap in je loopbaan. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en je netwerk uitbreiden in een internationale farmaceutische omgeving.
 • Je bent in het bezit van het diploma Farmaceutisch Vakman (of VAPRO A/B).
 • Je kent de verschillende productieprocessen voor geneesmiddelen.
 • Je hebt ervaring met het werken in cleanrooms en beschikt over de kennis die daarvoor nodig is. Je bent vertrouwd met EMS (Environmental Monitoring Services) en andere technieken voor het steriel schoonmaken en desinfecteren van cleanrooms.
 • Je hebt een goed technisch inzicht, en je hebt ervaring met het bedienen van machines en apparatuur voor het produceren van geneesmiddelen.
 • Je bent klantgericht, proactief en nauwkeurig. Ook ben je alert als het gaat om het bewaken van kwaliteit.
 • Je bent een prettige teamspeler, je bent sociaal en communiceert makkelijk en plezierig met je collega’s. Je kunt tegen een stootje. Je bent standvastig en stressbestendig.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent op de hoogte van de relevante regelgeving op het gebied van Good Manufacturing Practices (GMP) voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn dus Dechra Bladel, onderdeel van een groot internationaal farmaceutisch concern. We hebben vestigingen in 24 landen in Europa en Noord-Amerika en investeren flink in nieuwe producten. Dechra is gespecialiseerd in medicijnen voor honden, katten, paarden, pluimvee, runderen, schapen, geiten en varkens. Wij zijn nu bezig met het verkrijgen van een vergunning van de Amerikaanse Federal Drug Administration (FDA) om diergeneesmiddelen in de VS op de markt te kunnen brengen. Met dat doel verbouwen we nu ons bedrijfspand en zijn we bezig met het opzetten van nieuwe geavanceerde productielijnen en gloednieuwe state of the art laboratoria. Daar werk je aan mee maar je zet je ook in voor de ontwikkeling van andere geneesmiddelen. Hoe is het om hier te werken?Dechra Bladel staat niet alleen bekend om de hoge kwaliteit van de medicijnen die we maken. We zijn ook een bedrijf met een fijne sfeer, waar korte lijntjes zijn, en meedenken gewaardeerd wordt. We helpen je om privé en werk goed te combineren met een ruim aantal vakantiedagen en soepele verlofregelingen. Company profileDechra Bladel, voorheen Eurovet Animal Health is onderdeel van het aan de London Stock Exchange genoteerde Dechra Pharmaceuticals PLC. Het bestaat uit de onderdelen European Pharmaceuticals, North American Pharmaceuticals en Pharmaceuticals Research and Development. Het hoofdkantoor staat in Northwich, Verenigd Koninkrijk. De onderneming levert dierenartsen een breed assortiment aan diergeneesmiddelen. Daarnaast ondersteunt het de artsen met technische kennis en ondersteunende informatie. Dechra heeft een lange geschiedenis in de veterinaire gezondheidszorg. De vroegste voorloper van het bedrijf werd in 1819 opgericht als Arnolds & Son. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 0497 544 300 en vraag naar Stefan van der Linden (HR Advisor).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Contactpersoon Stefan van der Linden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Sterile L2 Operator
Score: 7.2
Stemmen: 46

Vergelijkbare vacatures voor in regio Bladel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Bladel