user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Procesoperator Inpak

Vacature Roermond

Randstad
  • Randstad
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij operator?
200+ Werkgevers zoeken nu operators

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Hou jij van wraps en tortilla chips? Dan is werken bij Mission Foods geknipt voor jou. Mission Foods is van oudsher een Mexicaanse onderneming en is uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in het vervaardigen van flat bread, tortilla wraps en tortilla chips. Mission Foods besteedt veel aandacht aan het maken van haar producten, waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van de allerbeste ingrediënten.

Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een operator Inpak in een 3 ploegendienst. In deze functie ben je in belangrijke mate zelfstandig verantwoordelijk voor het bedienen, bewaken en controleren van diverse verpakkingsmachines. Hierbij hoort het instellen en omstellen van de in productielijnen opgestelde machines, zodanig dat het proces minimaal wordt onderbroken. Je signaleert en lost kleine storingen op en verzorgt de bijbehorende eenvoudige administratieve werkzaamheden. Je bent daarnaast ook in staat medewerkers aan de lijnen aan te sturen en waar nodig hun werkzaamheden over te nemen.

Je werkt in een 3 ploegendienst, die wekelijks wisselt van ochtend/middag/nacht. Als inpak operator vragen wij van jou MBO 2 of vergelijkbaar (procesoperator A) met ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie in een vergelijkbare functie.

Wat mag je van ons verwachten? Wij bieden volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van trainingen en cursussen via onze vakschool. Een leuke en uitdagende baan bij een wereldwijde speler met vooruitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Ben jij klantgericht en kwaliteitsbewust en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken, aarzel dan niet langer en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Jij krijgt hier het onderstaande voor terug:
- Een meer dan marktconform salaris
- Eigen cao met ruime voorwaarden en vergoedingen
- Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en het volgen van
  opleidingen/cursussen
- Een ontzettend leuke en goede werksfeer
- Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve
  zorgverzekering
- De voordelen van een groeiend bedrijf

Spreekt deze functie jou aan, bel me dan snel!

Sluit jouw profiel niet helemaal aan op deze vacature of heb jij interesse in andere mogelijkheden binnen de procestechniek?

Neem ook dan gerust contact met mij op.

Esther Pezy
Randstad Procestechniek
T: +31 (0) 46 420 63 61
e: https://www.technicus.nl/reageer-direct-per-email/947/154286/?utm_source=werkzoeken&utm_medium=cpc&utm_campaign=werkzoeken_cpc_progads_vac_feed_werkzoeken_normal&utm_term=operator_roermond Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

€ 2.200 p/m
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Roermond
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Roermond