user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Lasser worden? | werken en leren | randstad vakschool | vaste baan

Vacature Roermond

Randstad
 • Randstad
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Misschien droom je al langer van een baan als lasser, maar heb je niet de juiste papieren? Of misschien heb je er nog nooit over nagedacht? Dan is dit het moment om het te doen, want met een groeiend tekort aan technische vakkrachten ligt er binnen de techniek misschien wel die gouden toekomst voor je in het verschiet. Een diploma is wel belangrijk binnen deze branche, en daar kan ik je vanuit de Randstad Vakschool mee helpen. Mijn naam is Manja Geurts, senior recruiter bij de Randstad Techniek Vakschool. In de 11 jaar waarin ik werkzaam ben als technisch recruiter heb ik al veel mensen mogen adviseren en helpen. Ik werk vanuit jouw baanwensen en ambitie waardoor we samen op zoek kunnen gaan naar het best passende werk-leertraject voor jou. Onze opleidingen zijn altijd in combinatie met baangarantie, salaris en contract. Wij regelen alles voor je zodat jij je kan richten op jouw studie en toekomst.Al onze opleidingen zijn heel praktisch, dus vooral veel doen, en niet te veel met je neus in de boeken zitten! Zoek jij een uitdagende en leuke baan waarin je goed kan verdienen en lekker met je handen bezig kan zijn, én ook nog een diploma kan halen? Dan is een werk-leertraject tot lasser echt iets voor jou! Benieuwd geworden naar jouw mogelijkheden of naar wat een lasser nu precies doet? Ik vertel je er graag meer over. Bel me op 06-53282656, appen mag ook (dan antwoord ik binnen 24 uur). En uiteraard kan je me ook mailen met je CV en/of vragen op https://www.technicus.nl/reageer-direct-per-email/947/151628/?utm_source=werkzoeken&utm_medium=cpc&utm_campaign=werkzoeken_cpc_progads_vac_feed_werkzoeken_normal&utm_term=lasser_roermond Direct aanmelden kan ook via: https://www.technicus.nl/ Heb je al een technisch diploma en/of baan, maar ben je toe aan de volgende stap dan denk ik ook graag met je mee over jouw nieuwe uitdaging. Of dit nu in combinatie is met een opleiding, cursus of dat je gewoon op zoek bent naar technisch werk. Ik hoop je snel te spreken, PS: Vanuit de Randstad Techniek Vakschool bieden we ook de opleiding tot procesoperator, zonnepanelen monteur, constructiewerker metaal, mechatronica monteur, verspaner en schilder aan.    Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

€ 2.000 p/m
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Roermond
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Roermond