user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Allround onderhouds- en storingsmonteur zuivel (5-ploegen)

Vacature Zwolle

Processionals
 • Processionals
 • LBO / VMBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij werken bij een internationale zuivelproducent met een open, nuchtere en vooral ondernemende bedrijfscultuur? Voor deze werkgever in de omgeving van Zwolle ben ik op zoek naar een allround onderhouds- en storingsmonteur. In deze functie (5-ploegen) krijg jij alle facetten van techniek op je bord. Een mooie uitdaging voor een echte allrounder!
Bij dit bedrijf staan kwaliteit en continue verbetering centraal, zowel van het productieproces als het personeel.Samen met jouw collega’s van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor de technische staat van het gehele machinepark. Het gaat hierbij om productieapparatuur en utiliteitsvoorzieningen. Deze technische dienst maakt momenteel een grote ontwikkeling door om van correctief onderhoud, zich met name te gaan richten op preventief onderhoud.Dit ga jij doen als allround onderhouds- en storingsmonteur:
 • Beoordelen, analyseren en verhelpen van storingen op mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied
 • Naast het uitvoeren van correctief onderhoud, vind jij het ook leuk om je te richten op preventief onderhoud en de bijbehorende onderhoudsplannen
 • Adviseren van de productieverantwoordelijke van de betrokken afdeling in geval van gebreken aan installaties
 • Uitvoeren van inspecties aan installaties ten behoeve van revisies en periodiek onderhoud
 • Stellen van prioriteiten ten behoeve van de productievoortgang
 • Aanbrengen van minder complexe wijzigingen in de besturingstechniek (PLC’s) en het inschakelen van collega’s bij het schrijven/wijzigen van PLC programmatuur
Zie jij jezelf hier al werken? Twijfel dan niet en pak je kans!
Solliciteer direct via de button hieronder, dan neem ik contact met je op.
Heb je eerst nog vragen? Dan beantwoord ik ze graag. Mijn naam is Sanne Timmerman, ik ben Recruitment Consultant Maintenance en bereikbaar op 06-86825854 (ook via Whatsapp).

lees meer

Gestelde eisen Als allround onderhouds- en storingsmonteur voor deze zuivelonderneming in de omgeving van Zwolle heb jij het volgende nodig:
 • Afgeronde technische opleiding op MBO niveau 3 of bij voorkeur niveau 4 (richting werktuigbouw, elektrotechniek, besturingstechniek, energietechniek en/of meet- & regeltechniek)
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring als onderhouds- en storingsmonteur in een industriële omgeving
 • In het bezit van VCA-certificaat (of bereid om dit te halen)
 • Ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie is een pré
Ga jij bij deze werkgever aan de slag, dan krijg je daar natuurlijk ook iets voor terug! Kijk snel bij de arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is een snel groeiende, dynamische en internationaal georiënteerde zuivelonderneming. Kenmerkend voor deze werkgever is dat ze een open, nuchtere, maar vooral ook ondernemende bedrijfscultuur hebben. Bij deze werkgever zijn ze altijd bezig met de volgende stap op weg naar verbetering. De productie van baby- en kindervoeding is hun kernactiviteit. Dit doen zij op basis van biologische koemelk en op basis van geitenmelk. Een interessant, maar ook ingewikkeld proces. Daarom leggen ze de lat hoog, of het nu gaat om de kwaliteit van de productiefaciliteiten of de kwaliteit van de medewerkers. Dit wordt gedaan door groei en ontwikkeling te stimuleren. Bij deze werkgever is er dan ook volop ruimte om talenten te ontplooien en kansen te benutten. Zo werken zij aan een gezonde toekomst voor de baby’s en kinderen die opgroeien met producten uit hun fabrieken.In Nederland telt deze organisatie ruim 500 medewerkers verdeeld over 4 productielocaties. Zij zijn volop aan het groeien, waardoor er voor jou goede doorgroeimogelijkheden zijn!Deze vacature staat open in de melkpoederfabriek in de omgeving van Zwolle.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

€ 2.000 - € 3.500 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Wanneer jij als allround onderhouds- en storingsmonteur bij deze werkgever in dienst treedt dan kun je rekenen op veel vrijheid, uitdaging en verantwoordelijkheid. Maar er is méér:
 • Direct contract bij de werkgever
 • Bruto basissalaris tot maximaal € 3.460,- (op basis van kennis en ervaring)
 • 5-ploegentoeslag van 28,7%
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (max. 60 km per dag)
 • Eindejaarsuitkering van 3,5%
 • De ruimte en mogelijkheid om te ondernemen en bouwen
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling en ruimte voor eigen initiatief
 • Prettige, collegiale werksfeer
Ben jij degene die ik zoek? Laat dan nu jouw gegevens achter en wie weet mag ik jou binnenkort feliciteren met deze prachtige baan!

lees meer

Contactpersoon Sanne Timmerman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Zwolle