user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature (ZZP) Dakdekker (bitumen) omgeving Eindhoven

Vacature Eindhoven

HR-Groep
  • HR-Groep
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Detachering / Tijdelijk contract / Freelance
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor diverse projecten in de omgeving van Eindhoven ben ik voor onze klant per direct op zoek naar een dakdekker die allround inzetbaar is in de bitumen (bitumen branden). De kandidaat heeft aantoonbaar en relevante werkervaring in de bitumen en is in staat de aangegeven werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Het betreft zowel werk in de nieuwbouw als renovatie.
Gestelde eisen • Eigen vervoer (rijbewijs B) en gereedschap
• Relevante werkervaring in de bitumen (zelfstandig inzetbaar)
• VCA (VOL)-gecertificeerd
Bedrijfsomschrijving ‘HR-Groep, vakmensen in Bouw en Techniek’

HR-Groep is marktleider in Brabant op het gebied van personeelsbemiddeling in de sectoren Bouw en Techniek. Samen met onze opdrachtgevers halen wij uit mensen wat er in zit. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Wij investeren in onze medewerkers zodat we een groter aanbod kunnen creëren op de arbeidsmarkt. Daarmee kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

HR-Groep heeft haar focus op de Bouw en Technische sector in Brabant. Vanuit onze 2 vestigingen werken wij dagelijks aan succesvolle bemiddeling tussen bedrijven en flexibel personeel. Voor ZZP’ers is een uniek concept ontwikkeld waardoor zij bij HR-Groep terecht kunnen voor werk, maar ook voor ondersteuning bij hun ondernemerschap.

HR-Groep is aangesloten bij de VRO en NEN-4400 gecertificeerd.

Specialismen: Uitzenden, ZZP-Bemiddeling, Bouw en Techniek.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris in overleg
Extra informatie HR-groep volgt de ABU-CAO waardoor je verzekerd bent van een goed loon en het volgen van de juiste wet en regelgeving!
Het bieden van zekerheden is voor ons vanzelfsprekend. Zeker in de uitzendsector is dat een geruststellende gedachte.
HR-Groep is NEN-4400 gecertificeerd waardoor je gewaarborgd bent van de gedegen kwaliteit welke je van een uitzendorganisatie mag verwachten.
Onze degelijke bedrijfsvoering en de kwaliteit van onze administratieve processen waarborgen dit reeds lange tijd. Onze werknemers zijn op hun beurt verzekerd van correcte loonuitbetalingen, juiste naleving van de CAO's, tijdige bijstorting van vakantierechten, loondoorbetaling bij ziekte en begeleiding.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Erik van Hees
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Eindhoven