user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Adjunct directeur (28-32 uur)

Vacature Meppel

PIA.nl
 • PIA.nl Bedrijfsprofiel
 • HAVO / VWO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Je bent een adjunct directeur met ervaring met het op strategisch niveau initiëren en aansturen van verandertrajecten binnen een gemeentelijke organisatie.Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, een gemeente in Drenthe, is op zoek naar een adjunct directeur. Op dit moment kent de gemeente naast de Schouwburg en de Griffie 4 afdelingen, namelijk Beleid en Regie, Openbare Ruimte, Klantcontacten en Bedrijfsvoering met daarin verschillende teams. Het vertrek van afdelingsmanagers biedt de gemeente de kans om vorm te geven aan een ander sturingsconcept. Daarom zoekt de gemeente een interim adjunct directeur die samen met de algemeen directeur / gemeentesecretaris de verantwoordelijkheid op zich neemt voor de resultaten van de ambtelijke organisatie. Belangrijke pijlers hierbij zijn de basis op orde en opgavegericht werken. Het accent zal liggen op de afdelingen Bedrijfsvoering en Klantcontacten.Wat ga je doen:
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van de ambtelijke organisatie.
 • Je geeft meer vorm en inhoud aan het samenspel tussen raad, college, organisatie en bewoners.
 • Je geeft samen met de algemeen directeur vorm aan het vereenvoudigen van de aansturing en besturing van de organisatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van een aantal teamleiders.
 • Je geeft samen met de teamleiders vorm aan de opgaves in de teams.
 • Je spart en werkt veel samen met de algemeen directeur.
 • Je legt verantwoording af aan de algemeen directeur / gemeentesecretaris.
Wij vragen:
 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt in de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan op afdelings- en/of directieniveau met het geven van leiding op strategisch niveau in een complexe bestuurlijke omgeving zoals die van een gemeente.
 • Je hebt bij voorkeur:
  • ervaring met het op strategisch niveau initiëren en aansturen van verandertrajecten binnen een gemeentelijke organisatie.
  • ervaring met het vormgeven van aansturings- en besturingsconcepten bij een gemeente.
  • affiniteit met de beleidsterreinen bedrijfsvoering en/of klantcontacten.
 • Je bent op donderdag 14 maart beschikbaar voor een kennismakingsgesprek.
Standplaats:
MeppelWij bieden:
De functie is per 18 maart beschikbaar voor 28-32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2019, met een optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

lees meer

Gestelde eisen -
Bedrijfsomschrijving PIA (Project Interim Advies B.V.) is de partner voor het oplossen van projectmatige capaciteitsuitdagingen. Wij richten ons op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar uitdagingen en/of een nieuwe stap in hun carrière. Doel daarvan is een bijdrage leveren aan de realisatie van (technische) projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór maandag 25 februari aanstaande en stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Ons referentienummer is 19078. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Raimond Boer op 078-6182212. Over PIA:
PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties. Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.

lees meer

Contactpersoon R. Boer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Adjunct directeur (28-32 uur)
Score: 7.0
Stemmen: 34

Vergelijkbare vacatures voor in regio Meppel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Meppel