user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Vacature Alphen aan den Rijn

Ruimbaan Uitzendbureau
 • Ruimbaan Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Onze opdrachtgever is een snelgroeiende ambitieuze onderneming in de bouw- en installatiewereld. Zij bieden voor iedere bevestigingsvraag een passend antwoord. Opdrachtgever is de leverancier van diverse merken die binnen de markt bekend zijn. Tot de klantengroep behoren aannemers maar ook zelfstandig ondernemers. Binnen het bedrijf heerst een echte werkmentaliteit waar de klant altijd op de eerste plaats staat. Teamspirit, elkaar helpen en vooral samen voor resultaat gaan zij belangrijke pijlers voor het succes van dit bedrijf.Je start samen met nog een nieuwe collega op de commerciële binnendienst als sales professional. Je neemt deel aan een tweejarig opleidingstraject waarbij je verschillende modules gaat doorlopen. Naast professionele commerciële trainingen door een externe coach volg je producttrainingen. Deze worden intern gegeven, maar je bezoekt ook leveranciers. Na circa 1 jaar te knallen op de binnendienst ben je klaar voor je volgende stap, waarbij je afwisselend klanten vanuit de binnendienst als vanuit buiten gaat adviseren. Je gaat dan samen met een senior sales binnen een eigen rayon aan de slag. Opdrachtgever biedt hiermee een mooie start om van binnen naar buiten door te groeien. Beoordeling van resultaat is uiteraard op basis van behaalde omzet, maar minstens even belangrijk is wie je bent, je mentaliteit, je drive en je teamgeest. Er moet op je gerekend kunnen worden!De functie is gericht op drie soorten activiteiten:1. Het (telefonisch) beheren en uitbouwen van bestaande klanten.2. Het (telefonisch) benaderen van ‘slapende' klanten die al enige tijd niets meer hebben afgenomen.3. Het (telefonisch) benaderen van nieuwe doelgroepen om zodoende nieuwe klanten toe te voegen aan de bestaande klantenbase.Binnen het bedrijf worden regelmatig omzet verhogende promotieacties gehouden, al dan niet samen met leveranciers.Je bent als het ware ‘ondernemer' op je eigen werkplek. Dit betekent automatisch dat je totaalverantwoordelijk bent, dus na het creëren van kansen maak je zelf een eigen voorstel (aanbieding) en volg je deze op. Het is belangrijk dat je alle gegevens verwerkt in het CRM systeem van het bedrijf. Je ‘meedenken' wordt beslist gewaardeerd, de directie is heel toegankelijk en staat open voor elk idee om nóg beter te worden.

lees meer

Gestelde eisen Functie eisen:
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Enige affiniteit met techniek is een pré.
 • Je spreekt algemeen beschaafd Nederlands en communiceert gemakkelijk.
 • Je hebt lef en de drive om je orders binnen te halen.
 • Je leert graag en gemakkelijk en je neemt initiatief (ook buiten werktijd).
 • Je geeft niet snel op, als je eenmaal kans ziet dan ga je ervoor.
 • Door je kennis van zaken alsmede je hoge ‘gun' factor overtuig je de klant.
 • Je bent woonachtig in de directe omgeving.
Wat brengen wij jou?Naast een fijne werkomgeving, leuke collega's en een mooi doorgroeipad is er een vast- en variabele beloning waardoor je min of meer zelf de hoogte van je beloning in de hand hebt. Reiskosten vergoeding is uiteraard van toepassing. Bij goede performance is het na drie maanden mogelijk om bij de opdrachtgever in dienst te treden.

Arbeidsvoorwaarden
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Mevr. Pauline Forma
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Alphen aan den Rijn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Alphen aan den Rijn