user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature PROCES ENGINEER

Vacature Schijndel

  • Q Work Dongen
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Onze klant is producent en leverancier van vrachtwageninterieurs aan grote namen in de automotive branche als DAF, Scania en Mercedes-Benz. Als Process Engineer ga jij je bezig houden met het analyseren en oplossen van problemen in het montage-/assemblageproces. Je bedenkt de juiste productiemethode aan de hand van de specificaties van de interne klant en ontwikkelt nieuwe (gesimplificeerde) werkprocessen en de daarbij behorende werkplekken. Verder houd je je bezig met het assembleren van prototypes en het afstemmen van de juiste, meest efficiënte productierouting. Samen met enkele collega's loop je wekelijkse rondes om continue verbetering van werkprocessen en werkplekken na te streven.Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en implementeren van technieken, methoden en middelen die vormgeven aan het productieproces. Je denkt mee en bent klankbord voor de productieleiding als het gaat om aanpassingen en nieuwe ontwikkelingen.

lees meer

Gestelde eisen Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;Je hebt een technische opleiding gevolgd, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Constructiewerken;Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring in een productieomgeving;Je hebt ervaring met bankwerken, slijpen, lassen en het frezen van metaal en/of hout;Je bent creatief, denkt in mogelijkheden en bent een aanpakker (hands-on mentaliteit);Het kunnen lezen van CAD-tekeningen is een pré;Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse taal in woord.Je hebt ervaring met 3D CAD-systemen, Catia V5 en/of Unigraphics NX 10 is een pré;Je bent bekend met validatietesten en rapportage.

Arbeidsvoorwaarden
Een veelzijdige en zelfstandige functieWerken in een team met een goede werksfeer en duidelijke regels en afsprakenIntensieve interactie met diverse afdelingen binnen het bedrijfDoel is een jarenlange samenwerking met op termijn een vast dienstverbandOnze klant kent een CAO (klein metaal) en goede arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een bijdrage in de reiskosten.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze klant is specialist in automotive interieur. Dit bedrijf startte eind jaren veertig en is inmiddels marktleider op het gebied van automatten en vrachtwageninterieurs.De kern van succes ligt in de combinatie van ontwikkeling en productie. Hierdoor zijn snelle innovatietrajecten mogelijk en verbeteren ze producten en processen continu. De centrale positie in Europa voorziet hen van hoogwaardig gekwalificeerd personeel en een sterke logistieke uitvalsbasis.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Q work is een uitzend- & selectiekantoor op maat gespecialiseerd in industrie, office, bouw en technische profielen. Bij Q Work staat 'Quality' steeds centraal. Flexibele en klantgerichte aanpak vormt de basis van onze dienstverlening bij Q Work. Onze medewerkers bezitten een stevige kennis van rekrutering en hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Zo zorgen we ervoor dat talent altijd op de juiste plaats terechtkomt. Kwaliteit, beloftes nakomen, duidelijke communicatie, flexibiliteit, persoonlijke relatie & een betrouwbare en duurzame band zijn de kernwaarden van ons bedrijf! Zo maken wij het ultieme & unieke verschil voor u!

  Heb je interesse in de openstaande vacature of wil je er graag meer over weten? Stuur dan je cv of vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Camilla Tang
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Schijndel Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Schijndel