user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Frans

Vacature Veldhoven

  • Q Work Weert
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Het eerste telefoontje van de dag is een schadebedrijf dat voor een klant uit Luik een bumper zoekt voor een BMW, samen zoeken jullie uit welke bumper er geleverd mag worden. Jij vergeet daarbij niet de nodige onderdelen mee te leveren. Je hebt ook het alternatief voorgesteld, maar de klant wil graag het originele onderdeel. Je spreekt af dat het onderdeel de dag nadien geleverd zal worden.Het is erg belangrijk om goede afspraken te maken, zodat jouw klant exact weet wat hij van jou mag verwachten.Daarna behandel je de orders die per mail zijn verstuurd en ook in jouw mail maak je duidelijke afspraken. Er is een mail binnengekomen waar je een offerte voor moet opstellen, want de klant zijn wagen heeft een zwaar ongeluk gehad en er moeten veel onderdelen vervangen worden. Deze offerte maak je met plezier op. Je belt de klant om vragen te stellen en de offerte nog toe te lichten.Op het einde van de dag heb je nog contact met enkele chauffeurs over het leveren van de goederen. Dan is het tijd om naar huis te gaan: je gaat met een glimlach naar huis, want je hebt vandaag veel klanten geholpen en ook een paar complimenten gekregen.

lees meer

Gestelde eisen Ben je een klantgericht persoon die ervaring heeft op een binnendienst?Spreek je vloeiend Frans en Nederlands?Heb je enige affinteit met auto's?Heb je technisch inzicht?Dan ben jij de geknipte persoon!

Arbeidsvoorwaarden
Een vaste baan in een gezonde en groeiende onderneming. Een leuke sfeer tussen collega's, er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd om te lachen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is de grootste leverancier van autoschadeonderdelen aan professionele autoschadeherstelbedrijven in de BeNeLux. Ze levert uit voorraad binnen 24 uur en levert nagenoeg alle automerken.
Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Q work is een uitzend- & selectiekantoor op maat gespecialiseerd in industrie, office, bouw en technische profielen. Bij Q Work staat 'Quality' steeds centraal. Flexibele en klantgerichte aanpak vormt de basis van onze dienstverlening bij Q Work. Onze medewerkers bezitten een stevige kennis van rekrutering en hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Zo zorgen we ervoor dat talent altijd op de juiste plaats terechtkomt. Kwaliteit, beloftes nakomen, duidelijke communicatie, flexibiliteit, persoonlijke relatie & een betrouwbare en duurzame band zijn de kernwaarden van ons bedrijf! Zo maken wij het ultieme & unieke verschil voor u!

  Heb je interesse in de openstaande vacature of wil je er graag meer over weten? Stuur dan je cv of vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Kristel Frey
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Commercieel Medewerker Binnendienst Frans
Score: 8.9
Stemmen: 21

Vergelijkbare vacatures voor in regio Veldhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Veldhoven