user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Systeembeheerder (part-time)

Vacature Eindhoven

  • Q Work Weert
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 28 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Systeembeheerder?
200+ Werkgevers zoeken nu Systeembeheerders

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Eerst en vooral gaat het om een totaal nieuwe functie binnen dit bedrijf. Kun jij je al voorstellen hoe jij jouw dag zal invullen? Ik denk aan het volgende...Je begint je dag met het lezen van je mailtjes en de meest dringende IT-problemen van jouw collega's op te lossen. Jouw eerste taak is de de logistiek manager gaan helpen, want hij kan zijn papieren niet uitprinten. Het is dringend, want de collega's in het magazijn staan stil en ze hebben hun picklijst nodig. Als je dit hebt opgelost ga je verder met het moniteren van de systemen. Je denkt er al over hoe je het wilt implementeren zodat je het efficiënter kan maken. Om 11.00 uur heb je een meeting over enkele aanpassingen aan de website, zodat jij ervoor kan zorgen dat de website gebruiksvriendelijker zal worden.Lunchtijd! Samen met de collega's van de andere afdelingen praat je tijdens de lunch over de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen de retailbranche. In de middag krijg je vanuit de directie de vraag als je mee wil denken over cybercrime. Hoe ga je ermee om en wat zal jij eraan doen om dit te voorkomen. Dit wordt de komende periode een interessant onderwerp.Tussendoor help je nog enkele collega's met hun telefoon, want ook voor de Telecom ben jij verantwoordelijk. Het is bijna het einde van de dag, maar toch ga je nog enkele offertes opvragen voor nieuwe laptops, want het wordt tijd dat deze vervangen worden.Hoe zou jij je dag invullen? Ik ben erg benieuwd.

lees meer

Gestelde eisen Ben jij de persoon die we zoeken?Heb jij een MBO+ of HBO werk -en denk niveau en ervaring in een IT omgeving?Heb jij kennis van diverse online analyse programma's zoals Google Analytics?Heb je eventueel ervaring met Intershop en Microsoft AX? Dat zou handig zijn.Beheers jij Nederlands en Engels?We zoeken iemand met dezelfde creatieve en innovatieve ideeën die deze graag wil omzetten in de praktijk.

Arbeidsvoorwaarden
JIj kan een eigen indeling maken aan jouw functie. Het gaat om een gevarieerde en vaste baan in een aangename onderneming met veel ruimte voor eigen inbreng.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale groothandel dat handelsgoederen levert aan de retailbranche. Ze staan nooit stil en zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen. Hun successen worden gevierd en ze staan als een team achter elkaar. Je komt terecht in een creatieve omgeving waarbij jij ook opgemerkt kan worden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Q work is een uitzend- & selectiekantoor op maat gespecialiseerd in industrie, office, bouw en technische profielen. Bij Q Work staat 'Quality' steeds centraal. Flexibele en klantgerichte aanpak vormt de basis van onze dienstverlening bij Q Work. Onze medewerkers bezitten een stevige kennis van rekrutering en hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Zo zorgen we ervoor dat talent altijd op de juiste plaats terechtkomt. Kwaliteit, beloftes nakomen, duidelijke communicatie, flexibiliteit, persoonlijke relatie & een betrouwbare en duurzame band zijn de kernwaarden van ons bedrijf! Zo maken wij het ultieme & unieke verschil voor u!

  Heb je interesse in de openstaande vacature of wil je er graag meer over weten? Stuur dan je cv of vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Kristel Frey
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Systeembeheerder (part-time)
Score: 7.7
Stemmen: 33

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Eindhoven