user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Elektromonteur

Vacature Weert

  • Q Work Weert
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij elektromonteur?
200+ Werkgevers zoeken nu elektromonteurs

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature De functieIn deze allround functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen van complexe en omvangrijke installaties op locatie.Tot uw hoofdtaken behoren:- Toezicht houden op en leiding geven aan monteurs en aan derden. Bij kleinere projecten zelf mee werken;- Inrichten en beheren van alle voorkomende projectdocumenten/-administraties;- Signaleren van meer-/minderwerk en dit registreren ten behoeve van de leidinggevende;- Opnemen en bijhouden van revisies in de installaties;- Voortgangbewaking;- Organisatie, instructie en coördinatie van de dagelijkse uitvoering;- Tijdige signalering van problemen inzake planning personeel, materiaalvoorziening, kwaliteit en overlegt hierover met projectleiding en montageleiding t.b.v. prioriteitenstelllingen;- Het onderhouden van de dagelijkse contacten met bouwpartners op de bouwplaats en met onderaannemers;- Intern bestellen van materialen, diensten en gereedschappen;- Verantwoordelijk voor de operationele en kwalitatieve uitvoering van alle voorkomende installatiewerkzaamheden binnen de taakstelling;- Verantwoordelijk voor het aan hem beschikbaar gestelde materieel;- Bijhouden van vakkennis;- Treedt op als mentor voor leerling en monteurs;- In stand houden en doen functioneren van de KAM voorschriften zoals deze zijn vastgelegd in de procedures;- Neemt bedrijfseigen richtlijnen, werkinstructies en procedures in acht en ziet hierop toe;- Alle overige voorkomende werkzaamheden die voortvloeien uit de functie.

lees meer

Gestelde eisen Uw profiel:- MBO werk- en denkniveau en eventueel aanvullende vakgerichte cursussen (MBV, Installatiedeskundige en MBI);- VCA 1+2;- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;- +/- 6 jaar ervaring;- Persoonskenmerken: * Zelfstandig en teamwerker * Leidinggevend, organiserend en coördinerend vermogen * Goede communicatieve, contactuele en relationele vaardigheden * Flexibel en initiatiefrijk * Zelfcontrole en zorgvuldigheid * Energiek en doorzettingsvermogen * Stressbestendig * Representatief- In bezit van rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden
Een dynamische werkomgeving, waarin in een prettige werksfeer de uitdagingen worden aangegaan die onze opdrachtgevers en de techniek bieden. Wij besteden daarbij veel aandacht aan ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers. Hierbij passen natuurlijk uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het gaat om een jonge, flexibele en moderne organisatie, welke is opgericht door 2 broers. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de branche hebben de broers dit familiebedrijf opgericht met als doelstelling dienstverlenend te zijn voor zowel individuele installatiebedrijven als landelijk werkende bedrijven op het gebied van gebouwinstallaties. Ze werken op dit moment met een twintigtal vaste medewerkers volledig uitgerust met bedrijfsauto's en elektrische- en handgereedschappen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Q work is een uitzend- & selectiekantoor op maat gespecialiseerd in industrie, office, bouw en technische profielen. Bij Q Work staat 'Quality' steeds centraal. Flexibele en klantgerichte aanpak vormt de basis van onze dienstverlening bij Q Work. Onze medewerkers bezitten een stevige kennis van rekrutering en hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Zo zorgen we ervoor dat talent altijd op de juiste plaats terechtkomt. Kwaliteit, beloftes nakomen, duidelijke communicatie, flexibiliteit, persoonlijke relatie & een betrouwbare en duurzame band zijn de kernwaarden van ons bedrijf! Zo maken wij het ultieme & unieke verschil voor u!

  Heb je interesse in de openstaande vacature of wil je er graag meer over weten? Stuur dan je cv of vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Kristel Frey
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Elektromonteur
Score: 8.4
Stemmen: 14

Vergelijkbare vacatures voor in regio Weert Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Weert