user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Magazijnmedewerker

Vacature Deurne

  • Q Work Weert
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Wat houdt de functie inIn deze functie maak je deel uit van een klein team (4 personen) in een magazijn met een grote diversiteit aan half- en eindfabricaten. Je verzorgt o.a. de afhandeling van de ingaande en uitgaande goederenstromen (zowel naar de interne en externe productie als naar de klant), alsmede het verwerken ervan in het ERP systeem. Tevens is de afdeling expeditie verantwoordelijk voor een juist voorraadbeheer en het groeperen van paklijsten voor productieorders.Taken:- Efficiënt beheer van de interne- en externe goederenstroom; - Verzamelen, controleren en gereed melden van orders aan de hand van paklijsten;- Binnenkomende goederen boeken en rangschikken;- Zendingen gereed maken;- Administratieve handelingen t.b.v. het logistiek proces;- Zeer nauwkeurig voorraadbeheer;- Laden en lossen van vrachten.

lees meer

Gestelde eisen Functievereisten: - MBO-niveau; - Minimaal 2 jaar recente, relevante werkervaring als magazijnmedewerker;- Goede kennis van en omgang met de gangbare computerprogrammatuur; - Nauwkeurig werken en bedrijvig in handmatig tellen;- Initiatiefrijk en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel;- In het bezit van rijbewijs B en een geldig heftruckcertificaat;- Affiniteit met elektronica is een pré;- Woonachtig in de omgeving Nederweert.

Arbeidsvoorwaarden
Een interessante baan bij een hoogwaardig technisch bedrijf dat alle facetten van ontwikkeling, productie en verkoop in eigen beheer heeft. Hierdoor biedt deze baan veel afwisseling en betrokkenheid bij het eindproduct en de markt. Verder bieden wij mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Dit alles binnen een omgeving waar je kennis en ervaring kunt vergroten en kunt samenwerken met collega's vanuit verschillende disciplines. De werktijden zijn van 8.00 uur tot 17.00 uur.Na een positieve uitzendperiode krijg je een contract bij onze opdrachtgever.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het gaat om een groeiende technische organisatie in Nederweert. Ze zoeken een Allround Magazijnmedewerker die gevarieerd werk wil doen in combinatie met administratieve handeling
Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Q work is een uitzend- & selectiekantoor op maat gespecialiseerd in industrie, office, bouw en technische profielen. Bij Q Work staat 'Quality' steeds centraal. Flexibele en klantgerichte aanpak vormt de basis van onze dienstverlening bij Q Work. Onze medewerkers bezitten een stevige kennis van rekrutering en hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Zo zorgen we ervoor dat talent altijd op de juiste plaats terechtkomt. Kwaliteit, beloftes nakomen, duidelijke communicatie, flexibiliteit, persoonlijke relatie & een betrouwbare en duurzame band zijn de kernwaarden van ons bedrijf! Zo maken wij het ultieme & unieke verschil voor u!

  Heb je interesse in de openstaande vacature of wil je er graag meer over weten? Stuur dan je cv of vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Kristel Frey
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Deurne Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Deurne