user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Heggenknipmachinist

Vacature Nieuwerbrug aan den Rijn

Tops BV personeelsdiensten
  • Tops BV personeelsdiensten Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wij zijn op zoek naar een Heggenknipmachinist (shovelchauffeur) met de mogelijkheid tot het behalen van rijbewijs CE.
Met een shovel het machinaal knippen van hagen en het wassen van: borden, geluidswallen en ander straatmeubulair. Het betreft werk voor het hele jaar met het uitzicht op een vast contract.
Gestelde eisen - Ervaring als machinist (bij voorkeur in de groenvoorziening);
- In bezit van rijbewijs, CE is pré;
- Flexibele instelling;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Bereid zijn nieuwe dingen te leren.

Wat bieden wij:
- Direct aan de slag;
- Goede verloning conform cao;
- Uitdagende werkzaamheden
- Stipte verloning, wekelijks op tijd je salaris;
- Uitzicht op een vast dienstverband.

TOPS personeelsdiensten is dé betrokken specialist binnen de groensector en grond-, weg- en waterbouw. Wij selecteren mensen en banen die goed bij elkaar passen. Met persoonlijke aandacht, duidelijkheid en kennis van zaken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Door onze jarenlange ervaring is Tops personeelsdiensten een specialist in het bemiddelen tussen werkgever en werkzoekende. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en een hoge kwaliteit van dienstverlening die gecombineerd wordt met flexibiliteit en een no-nonsense aanpak.
Onze taak bestaat uit het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. De juiste match maken tussen werkgever en werkzoekende is onze specialiteit.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
Sollicitatieprocedure
Meer weten?
Is jouw interesse gewekt, maar wil je eerst nog meer weten over de vacature? Neem dan voor meer informatie contact op met Melvin Wernert op het telefoonummer 030-2373003 of per e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden? Bel, stuur je Curriculum Vitae via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of schijf je in op onze website www.topsbv.nl.

Andere wensen?
Is dit niet de baan waar jij naar op zoek bent? Bel ons of kijk dan eens op www.topsbv.nl voor onze andere vacatures. Passen deze vacatures ook niet bij je? Geen nood! Wij krijgen regelmatig nieuwe vacatures binnen. De kans is groot dat daar wel een passende vacature voor jou bij zit. En als je ons belt of een open sollicitatie stuurt dan kunnen wij samen overleggen welke mogelijkheden er zijn voor je. Aanmelden kan doormiddel van bellen naar 030-2373003 of via onze website of per e-mail.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Melvin Wernert
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Nieuwerbrug aan den Rijn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Nieuwerbrug aan den Rijn