user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Glastuinbouw II

Vacature Groningen

SelectPro
  • SelectPro
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een opdrachtgever in de omgeving van Hoogezand – Sappemeer zijn wij op zoek naar kwekerijmedewerkers die graag op de stek afdeling willen werken? Heb je interesse, reageer dan snel!In deze veelzijdige functie je ben druk in de weer met verschillende soorten vaste planten, op de kwekerij hebben ze meer dan 80 soorten planten. Je werkzaamheden bestaan uit het stekken van nieuwe planten en het verzorgen en controleren van de planten in de kas.Bij wederzijds goed bevallen kom je in aanmerking voor een contract bij de opdrachtgever. Naast dat er veel ( doorgroei ) mogelijkheden zijn bij de opdrachtgever, zijn er bij SelectPro ook tal van opleidingsmogelijkheden.

lees meer

Gestelde eisen - Flexibel inzetbaar
- Fysiek in orde ( ivm lang staan en veel lopen in de kas )
- Je bent integer en weet goed om te gaan met de diversiteit van mensen  
- Je werkt graag in een kas
Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een moderne en innovatieve producent van exclusieve potplanten. Vanuit het omvangrijk kassencomplex (ca. 15 ha.) rond Hoogezand - Sappemeer en met meer dan 200 medewerkers, leveren zij aan klanten door geheel Europa. Daarbij is dit bedrijf toonaangevend op het gebied van groene potplanten, die hoofdzakelijk voortkomen uit eigen ontwikkeling

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.560 p/m
Aantal uur per week 38 uur p/w
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Hoogezand – Sappemeer zijn wij op zoek naar kwekerijmedewerkers die graag op de stek afdeling willen werken? Heb je interesse, reageer dan snel!
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Salaris is conform cao Glastuinbouw. Deze functie valt in functiegroep B, afhankelijk van leeftijd is er recht op het volgende: Bruto salaris vanaf €1560,- per maand, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en je krijgt per dag een vast bedrag aan reiskosten, tevens is een auto van de zaak in overleg mogelijk.
Sollicitatieprocedure
Via de sollicitatieknop kan je solliciteren en je cv toevoegen. Heb je vragen naar aanleiding van onze vacatures? Stel hem dan via de chatbox op onze website (op werkdagen tussen 8u en 18u). Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar  T. 088 - 5 400 600. Of mail je vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.Ben jij nu niet beschikbaar? Maar ken je iemand anders, draag je vriend en/of kennis aan! En verdien maar liefst € 100,- euro als bonusregeling!

lees meer

Contactpersoon Mevr. Marijn Mengerink
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Groningen