user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Machinaal Houtbewerker

Vacature Emmen

SelectPro B.V.
  • SelectPro B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Voor een opdrachtgever in de omgeving van Groningen zijn wij opzoek naar een machinaal houtbewerker! Ben jij de teamplayer met liefde voor houtbewerkingen die wij zoeken? Reageer dan snel.SelectPro is een jonge dynamische organisatie, met jarenlange ervaring in de uitzendbranche voor de bouw, productie en schoonmaak.In deze uitdagende functie ben je bezig met de productie van houten kozijnen. Je bestudeert productieorders om de vereisten van de opdracht te bepalen. Stelt de machinetafel of zaagmachine af om de vereiste bewerking uit te voeren. Gaat aan de slag met het gewenste hout en de juiste machine. Houdt de werking van de machines in het oog en stelt ze bij indien nodig. Detecteert rot, barsten, spleten of andere defecten in hout of in de eindproducten. Controleert de kwaliteit, de verpakking en de stapeling van de producten. Reinigt, repareert en vervangt machineonderdelen en stelt ze bij. Houdt verslagen bij van de productiedetails en rapporteert eventuele machine- of productiefouten.

lees meer

Gestelde eisen • Beschikking over relevante werkervaring
• Heeft kennis van ramen, deuren en kozijnen.
• Je bent een teamplayer en weet mensen te motiveren.
• Geen 9-5 mentaliteit.
Bedrijfsomschrijving SelectPro is een uitzendbureau voor de Bouw. Het bedrijf is gevestigd in Groningen en Heerenveen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.selectpro.nl
Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Salaris is conform Timmerindustrie. Deze functie valt in functiegroep E, afhankelijk van leeftijd en ervaring is er recht op het volgende: Bruto salaris vanaf €2356,- per maand, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, 7 ATV dagen en €0,19 per kilometer aan onkosten/reiskosten, tevens is een auto van de zaak in overleg mogelijk.
Sollicitatieprocedure
Via de sollicitatieknop kan je solliciteren en je cv toevoegen. Heb je vragen naar aanleiding van onze vacatures? Stel hem dan via de chatbox op onze website (op werkdagen tussen 8u en 18u). Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar  T. 088 - 5 400 600. Of mail je vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.Ben jij nu niet beschikbaar? Maar ken je iemand anders, draag je vriend en/of kennis aan! En verdien maar liefst € 100,- euro als bonusregeling!

lees meer

Contactpersoon Dhr. Jasper Molema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Emmen
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Emmen