user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch applicatiecoördinator

Vacature Zoetermeer

Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste ICT vacaturesite
Bekijk 2.000 vacatures
Beschrijving vacature Technisch applicatiecoördinator
Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

Functieomschrijving
Communiceren, coördineren, samenwerken en vooral klantgericht handelen. Zijn dit juist jouw kwaliteiten? Kom werken als applicatiecoördinator en zet jouw brede ICT-expertise in om je collega’s bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) te helpen hun werk beter te doen!

Wat ga je doen?
De AIVD maakt voor de ondersteuning van bedrijfsprocessen gebruik van diverse aangekochte softwarepakketten. Als applicatiecoördinator ben je verantwoordelijk voor implementatie, onderhoud en support van deze pakketten. Jij bent daarbij hét technisch aanspreekpunt voor alle partijen. Tijdige en juiste afstemming en communicatie met de klanten, de leveranciers en je ICT-collega’s is in jouw functie daarom cruciaal.

Je brengt de ICT-behoeften van de interne klanten in kaart. En in overleg met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor servers, storage, netwerken en werkplekken bepaal je de impact op de bestaande ICT-voorzieningen. Dat jij een kei bent in organiseren en mensen kunt laten samenwerken komt daarbij goed van pas.

Vervolgens leid je de implementatie in goede banen, waarbij je zelf ook de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt ervoor dat de pakketten goed worden beheert en dat updates en upgrades tijdig en beheerst worden uitgevoerd. Dankzij jouw brede ICT-kennis en hands-on-mentaliteit hoeven klanten zich geen zorgen te maken over de technische aspecten van implementatie en beheer.

Wat krijg je er voor terug?
Het leuke is dat je je midden in de organisatie bevindt waardoor je al snel een groot netwerk binnen de AIVD hebt. Deze baan is de uitgelezen kans om je brede IT-expertise en je social skills te combineren. Je krijgt een verantwoordelijke rol (waarbij jij als de expert wordt gezien) met alle vrijheid en flexibiliteit om je werk in te vullen zoals jij wil. Wil je je als ICT’er verder ontwikkelen? Mooi, hier helpen we je graag bij!

lees meer

Gestelde eisen
 • Je beschikt over hbo-niveau en hebt een technische opleiding afgerond.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het coördineren van ICT-activiteiten-/projecten.
 • Je hebt ervaring met beheer in Windows-omgevingen, bijvoorbeeld als applicatiebeheerder.
 • Je hebt kennis van zowel de infrastructurele kant van ICT als de applicatieve kant.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van application lifecycle management.
 • Je kunt goed anticiperen, bent flexibel en vooral ook heel oplossingsgericht.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 10
Salarisomschrijving: Aan het werken bij de AIVD is een toeslag verbonden. Deze toeslag bedraagt bij indiensttreding € 177,- en loopt op tot maximaal € 563,- bruto per maand bij een volledige werkweek.
Maandsalaris: Min €2.554 – Max. €4.106 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur: 2 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Bijzonderheden
 • Solliciteren? Stuur ons een cv en sollicitatiebrief waaruit duidelijk en onderbouwd je motivatie blijkt om te willen werken bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD).
 • Na de sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om te solliciteren.
 • Je sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen wanneer je op de juiste manier, via de daarvoor bestemde sollicitatieknop reageert. Je uitgebreide motivatie is ingevuld en je cv is bijgesloten (in .doc, .txt, .rtf of .docx bestand).
 • We vragen je om niet met anderen te spreken over je sollicitatie bij de AIVD. Het kan je sollicitatie en eventuele loopbaan bij de AIVD schaden en je veiligheid in gevaar brengen.
 • Om veilig te solliciteren, raden we je sterk aan je online sollicitatie vanuit Nederland te versturen. Verblijf je in het buitenland, wacht dan tot je weer in Nederland bent.
 • Een veiligheidsonderzoek op niveau A, psychologische onderzoeken, het opvragen van referenties en online screening zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Om in aanmerking te komen voor een functie bij de AIVD moet je de Nederlandse nationaliteit hebben en (in principe) de afgelopen tien jaar in Nederland hebben gewoond. Ook aan je eventuele partner en andere mensen in je omgeving worden bepaalde eisen gesteld.
 • Houd er rekening mee dat de selectieprocedure, inclusief het veiligheidsonderzoek, ongeveer zes maanden in beslag kan nemen.
 • De AIVD gebruikt een digitale manier om te solliciteren. Houd er rekening mee dat het invullen van het sollicitatieformulier mogelijk technische problemen met zich meebrengt. Wacht dus niet tot het laatste moment met solliciteren.

lees meer

Contactpersoon Mevr. afdeling HR/Werving & Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Zoetermeer
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Zoetermeer