user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Support Engineer met Applicatiebeheer taken in Zoetermeer

Vacature Zoetermeer

LECTIO Recruitment
 • LECTIO Recruitment
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering / Tijdelijk contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Applicatiebeheerder?
200+ Werkgevers zoeken nu Applicatiebeheerders

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Spreekt het je aan om in een internationale organisatie te werken, dan is deze vacature interessant voor je!

Voor een internationale organisatie in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een Support Engineer met daarnaast enige ervaring op het gebied van applicatiebeheer en uitstekende beheersing van de nederlandse en engels taal.

Als Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van de helpdesk telefoon en het beantwoorden van vragen die per mail worden gesteld. Je zorgt voor een goede registratie van alle calls. En je biedt ondersteuning aan de helpdesk coordinator en de network en system engineers. Naast de support werkzaamheden bied je tevens ondersteuning op het gebied van applicatiebeheer. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van 400 applicaties dmv het aanpassen van het script.

lees meer

Gestelde eisen
 • MBO Informatica niveau 4 of hoger
 • Minimaal 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met applicatiebeheer
 • Uitstekende beheersing zowel mondeling als schriftelijk van de nederlandse en engelse taal
 • Woonachtig in de regio

lees meer

Bedrijfsomschrijving LECTIO Recruitment is opgericht in 2001.

Wij bemiddelen ICT professionals naar vaste en tijdelijke banen bij diverse interessante opdrachtgevers in de Randstad.

Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, van klein tot groot, van ICT organisatie tot (semi) overheid instanties. Met het merendeel van onze klanten doen wij al vele jaren zaken. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van hun wensen en de ontwikkelingen.

Onze werkwijze is open en persoonlijk. Omdat wij de ICT markt goed kennen in combinatie met ons sterk regionale netwerk kunnen wij je uitstekend adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kortom wij ontvangen graag je CV en informeren je graag verder.

Met vriendelijke groet,

LECTIO Recruitment
Postbus 97770
2509 GD Den Haag
Noordeinde 33
2514 GC Den Haag
E-mail https://www.ictergezocht.nl/reageer-direct-per-email/3938/35414/?utm_source=werkzoeken&utm_medium=referral&utm_campaign=werkzoeken_referral_vertical_vac_feed&utm_term=helpdesk_zoetermeer
https://www.ictergezocht.nl/

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris in overleg
Extra informatie In eerste instantie langdurig tijdelijke inzet in een prettige werkomgeving met veel internationale collega's. De lokatie is uitstekend bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.
Contactpersoon Dhr. Gloria da Silva
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Zoetermeer
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Zoetermeer