user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Data Scientist predictive software voor klanten bouwen!

Vacature Den Bosch

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • Universitair of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Data Scientist?
200+ Werkgevers zoeken nu Data Scientisten

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature In deze functie als data specialist ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van een goede planning voor klanten. Samen met de klant bespreek jij hoe de planningssoftware ingericht moet worden en hoe de planning en bezetting van het personeel er uit komt te zien. De klant maakt namelijk gebruik van software die jij meebrengt. Deze software wordt ontwikkelt door developers en het is daarom noodzakelijk dat je goed kunt samenwerken met de developers. De developers leveren een soort van software blokjes aan en jij stelt die blokjes op maat samen voor de klant middels een functioneel ontwerp. Het ontwerp bespreek je uiteraard ook weer met de klant.

Met als doel: het realiseren van een uitstekende (en voorspellende) personeelsplanning binnen bedrijven.

De klant verwacht van jou dat je de door jouw geleverde software ook kunt presenteren. Nadat je samen met je team en de klant de software juist hebt gemoduleerd lever je het aan de klant!

lees meer

Gestelde eisen - Je hebt een universitaire studie richting econometrie, informatie, Wiskunde of soortgelijke behaald;
- Je hebt tijdens je studies meerdere malen data geanalyseerd middels meerdere tools;
- Je hebt kennis van R , Python, Matlab, C#, SAS (pré);
- Je bent bekend met een of meerdere programmeertalen en snapt de concepten;
- Je bent bereid om soms klanten te woord te staan en presentaties te geven;
- Je hebt ervaring met voorspellende technieken en algoritmes;
- Je kunt prima zelfstandig te werk of in teamverband;
- Je bent analytisch sterk;
- Je bent wiskundig ingesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor meerdere data specialisten. Stap jij in?Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken en thuiswerken is mogelijk!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Perfecte en flexibele arbeidsvoorwaarden binnen een team van gedreven professionals. Het salaris is afhankelijk van werkervaring.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bram Kohler of mail uw CV naar: https://www.ictergezocht.nl/reageer-direct-per-email/2634/36982/?utm_source=werkzoeken&utm_medium=referral&utm_campaign=werkzoeken_referral_vertical_vac_feed&utm_term=analist_den_bosch

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Data Scientist predictive software voor klanten bouwen!
Score: 7.5
Stemmen: 35

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Den Bosch