user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Data Architect

Vacature Uden

Wiltec
 • Wiltec
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als Data Architect bij Wiltec in Uden word jij verantwoordelijk voor het opzetten en vormgeven van de afdeling Data Beheer. Het is helemaal aan jou om deze tak mee op te zetten en vorm te geven! In deze rol ben jij degene die met je kennis en expertise en sterke visie op het gebruik van data er voor zorgt dat de productiviteit stijgt en de bedrijfsdoelstellingen worden gehaald. Dankzij jouw inbreng gaat het niveau binnen Wiltec naar een nóg hoger niveau. Dit klinkt aantrekkelijk, maar vraagt maximale inzet van jou. Durf jij de uitdaging aan? Wiltec gaat mee met de tijd en gaat de focus nog meer leggen op IT en data. Een heel gave mogelijkheid, waarbij jij medeverantwoordelijk bent voor het bepalen van de strategie van Wiltec voor de toekomst!

Met wie werk jij direct samen?
In deze nieuwe functie werk jij intensief samen met onder andere het IT team. Dit team bestaat uit de IT Manager (waar jij aan rapporteert), twee supportmedewerkers en twee applicatiebeheerders. Een team in ontwikkeling, waarbij het ondernemende karakter en slim willen werken centraal staat. Vanzelfsprekend werk je ook veel samen met collega’s van andere afdelingen. Data wordt immers overal gebruikt. Belangrijk om te weten is het feit dat jij de vrijheid krijgt om deze afdeling mee op te gaan zetten en dat deze afdeling in korte tijd uit zal gaan breiden. Jij speelt daar een belangrijke rol in!

Waar ben jij nog meer mee bezig:
 • Opzetten en optimaliseren van de datastructuur;
 • Uitwerken en implementeren van het data model in de verschillende systemen waar Wiltec mee werkt (CRM, PIM, ERP, E-commerce);
 • Vormgeven van het Wiltec data warehouse en zorgdragen voor de kwaliteit van data;
 • Opstellen van data analyses, beheren van dataflows en het schetsen van kaders;
 • Uitvoeren van controles en meebouwen aan het framework;
 • Verantwoordelijk voor de koppeling van de systemen met leveranciers;
 • Het management voorzien van advies.

lees meer

Gestelde eisen Verder ben jij dé nieuwe Data Architect bij Wiltec als je:
- Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 3-4 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke rol (het liefst in de retail of bij een groothandel);
- Kennis hebt van Unit4 Agresso Wholesale/CRM/PIM/Clickview is een pré;
- Kennis en ervaring hebt met de implementatie en beheer van CRM/PIM/ERP/E-commerce;
- Ervaring hebt met Agile/Lean is een pré;
- Enthousiast bent over data en gelooft dat dit essentieel is voor de toekomst van Wiltec!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wiltec is een servicegerichte partner voor vele bedrijven. Het bedrijf is opgedeeld in 8 specialismen, namelijk: Spuiterij & oppervlaktetechniek, Transportpompen, Filtratie, Tape & lijm, Veiligheid, Beroepskleding, Facilitair en Powertools van de hoogste kwaliteit. Elke dag zijn zo’n 350 Wiltec medewerkers in de weer om de klantbelofte waar te maken. Heb jij ook de ambitie om een verschil te maken? Dan is Wiltec hét bedrijf voor jou. Bij Wiltec is men ervan overtuigd dat je alleen met de allerbeste medewerkers het verschil maakt. Voor klanten, voor toeleveranciers, maar ook voor elkaar, als collega’s onder elkaar. Daarnaast zijn alle medewerkers er trots op dat ze sinds 2012 jaarlijks door Deloitte zijn uitgeroepen tot Best Managed Company!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. de Jonge Lars
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Uden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Uden