user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Gezocht: Microsoft BI Consultant met Big Data ambities!

Vacature Rijswijk

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Big Data Analyst?
200+ Werkgevers zoeken nu Big Data Analysts

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ze zijn op zoek naar een Microsoft Business Intelligence Back-end Specialist. Één van je specialismen is het bouwen van slimme ETL. Maar dat is niet het enige, je bouwt mee aan complete BI en/of Analystische omgevingen voor klanten in een Azure omgeving. Je zal ook gevraagd worden om op bij te blijven met alle ontwikkelingen en trends op het gebied van Azure, net name nieuwe PaaS ontwikkelingen. Het is de bedoeling dat je deze (nieuwe) technologieën ook gaat testen en evalueren en tevens klanten adviseert hierover. Je bent iemand die denkt in oplossingen in plaats van problemen. Je probeert repeterende taken zoveel mogelijk te automatiseren en legt hier geen focus op. Het fijne aan deze organisatie is dat er veel mogelijkheden zijn. Je kunt hier als BI Specialist ook een nieuwe richting opgaan, bijvoorbeeld richting Big Data. Wil je graag Python/ R leren om breder inzetbaar te zijn? Dat kan! Er zijn genoeg trainings- en opleidingsmogelijkheden.

lees meer

Gestelde eisen – HBO/WO Werk- en denkniveau;
– Enkele jaren ervaring met Datawarehousing, SQL Server en SSIS;
– Ervaring met het ontsluiten van bronnen door middel van API’s;
– Je hebt een passie voor techniek en IT en bent een teamplayer;

Pré:
– Ervaring met Azure;
– Kennis en ervaring van .NET;
– Ervaring met Big Data & Analytics.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De organisatie maakt zich sterk door klanten te voorzien van een digitale transformatie op basis van Predictive Analysis, Machine Learning en Business Intelligence. Ze bouwen voorspelmodellen en creëren hierdoor oneindig veel mogelijkheden voor hun klanten. Tevens houden ze zich ook veel bezig met BI en analytics in de cloud. Dit is een trend die zich snel ontwikkelt en heeft veel voordelen zoals het wegnemen van zorgen om software en infrastructuur. De organisatie is een Microsoft partner omdat Microsoft marktleider is op het gebied van BI en Analytics. Wegens de snelle ontwikkelingen is het van belang goed bij te blijven en te blijven leren. Door hun uitdagende en complexe opdrachten zul je bij deze organisatie altijd bijblijven. De opdrachten zijn veelal in de Randstad en ze hebben een ruim klantportfolio. De organisatie vindt het belangrijk dat er een goede work-life balance is, thuiswerken en flexwerken is hier altijd een optie. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor. Tevens is er genoeg fun in de vorm van meetings, BBQ’s, diners en uitjes.De organisatie bestaat uit 35 top consultants, een hecht en divers team met allemaal een voorliefde voor data-gedreven oplossingen. De oplossingen die je samen met je team maakt geven je een wauw gevoel en vertel je graag met trots aan familie en vrienden. Vakmanschap, kwaliteit en innovatie spelen hier een uiterst belangrijke rol. De medewerkers zijn hier multiskilled in het BI en Analytics domein. De organisatie weet zo goed inzichten te geven in Customer Intelligence dat bedrijven letterlijk de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan. De klantdata wordt getransformeerd en met slimme algoritmes omgezet in predictive analysis op individueel klantniveau:– Welke klanten vormen een gevaar doordat ze op het punt staan om weg te gaan?– Welke leads hebben de meeste kans om klant te worden en waarom?– Welke producten zullen door klanten het meest worden gebruikt?

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris in overleg
Extra informatie Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rijswijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Rijswijk