user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Algemeen verpleegkundige

Vacature Breda

Maandag® Breda
 • Maandag® Breda
 • MBO of hoger
 • Senior niveau
 • Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Houd jij van mensen om je heen, ben je verpleegtechnisch sterk en een echte duizendpoot met een hart voor de transmurale zorg?In het ziekenhuis...Rond half acht sta je klaar voor de overdracht van de dossiers van de nachtdienst. Welke patiënten hebben extra aandacht nodig, waar is het goed gegaan en waar liggen de verbeterslagen? Nadat de zaalverdeling bekend is gemaakt, neem je de mappen door en ga je aan de slag. Patiënten goed in bed leggen, wassen en aankleden en de bedden verschonen zijn je kerntaken in de morgen. Je middag bestaat uit het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en het praten met de patiënt. Waar nodig, stel je ze gerust en bied je een luisterend oor. Jij bent de schakel tussen de patiënt en de arts en het eerste aanspreekpunt voor de patiënt.Buiten het ziekenhuis...Is er meer dan het ziekenhuis dan? Jazeker! Als algemeen verpleegkundige ben jij een echte duizendpoot. Je vindt diverse zorggebieden en afdelingen interessant. Daarnaast werk je graag met verschillende doelgroepen, van jeugd tot de ouderenzorg. Buiten het ziekenhuis ben je wat meer op pad binnen bijvoorbeeld een wijkteam, waar je extramuraal aan de slag gaat. Hierdoor ben je niet alleen veel buiten, maar zie je ook verschillende (sub)culturen. Dit maakt elke dag weer anders!Maar, hoe kan ik dit nu combineren?Ik kan me voorstellen dat je je dit afvraagt. Vanuit Maandag® word je op basis van een vast contract en een stuk zekerheid gedetacheerd bij onze opdrachtgevers in de zorg. Zo kan het zijn dat je een aantal maanden aan de slag gaat bij een ziekenhuis, om daaropvolgend jouw zorgtalent te laten zien in een wijkteam. Hierdoor krijg jij als algemeen verpleegkundige de kans, in meerdere keukens te kijken!

lees meer

Gestelde eisen Lijkt die afwisseling jou wel wat en vind je het fijn hierin toch de zekerheid te hebben van vastigheid? Dan hoef je alleen nog aan onderstaande punten te voldoen en zie ik je sollicitatie graag verschijnen!
 • Je hebt HBO-V afgerond en bent BIG geregistreerd
 • Verpleegtechnisch ben je zeer vaardig
 • Vrienden omschrijven je als sociaal en multidisciplinair samenwerken is bekend terrein
Wat biedt Maandag® jou?
 • Salaris op basis van CAO ziekenhuizen zoals dit nu luidt. Inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring
 • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen
 • Reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer
 • Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden
 • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter
Het aantal uren en de startdatum is bespreekbaar.

Arbeidsvoorwaarden
Maandag® detacheert hoger opgeleide professionals binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs en binnen de overheid. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en professionals tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Professionals die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.250 - € 5.000 p/m
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Extra informatie Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 622864130
Contactpersoon Charlotte Koopmans
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Algemeen verpleegkundige
Score: 9.6
Stemmen: 15

Vergelijkbare vacatures voor in regio Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Breda