user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Functioneel Beheerder

Vacature Alkmaar

Maandag® Alkmaar
 • Maandag® Alkmaar
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Functioneel Beheerder?
200+ Werkgevers zoeken nu Functionele beheerders

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Als Functioneel Beheerder ben jij de brug tussen de systeembeheerders en de eindgebruikers. Je hebt dagelijks contact met de eindgebruikers, zo krijg je talloze vragen en problemen voorgeschoteld die je door middel van telefoongesprekken en e-mail verkeer van een afstand zo hebt opgelost. Het is daarom dan ook super tof dat jij een toegankelijk karakter hebt en een geduldig persoon bent als Functioneel Beheerder. Je zorgt ervoor dat je de eisen, wensen, innovaties en nieuwe wet- en regelgeving inventariseert, zodat dit ook kan worden gerealiseerd. Alle lijntjes uitgezet naar leveranciers en in- & externe medewerkers? Dan is het nu de taak om met hen een goede relatie te onderhouden.Door jouw grensverleggend intellectueel niveau ben jij de professional die ondernemend is, jij kan zonder enig probleem in oplossingen denken als Functioneel Beheerder!

lees meer

Gestelde eisen
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de functie van Functioneel Beheerder;
 • Aantoonbaar actueel systeem kennis binnen de publieke sector;
 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau in de richting van ICT/Informatica (Een HBO diploma is dus geen harde eis!);
 • Jij kan plannen, organiseren en het bewaken van voortgang is geen probleem;
 • Communicatief ben jij tactisch en ook zeker toegankelijk.


Arbeidsvoorwaarden

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij bieden:
 • Bij Maandag® bieden wij jou de kans om je kennis uit te breiden op het gebied van Functioneel Beheer. Fijn voor de organisatie, maar ook voor jezelf! Wij bieden een marktconform salaris naar aanleiding van het desbetreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
 • Samen met de Maandag® Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen kosteloos aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
Geïnteresseerd na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met mij!Maandag® is marktleider op het gebied van het detacheren in de publieke sector. Maandag® heeft een sterke landelijke marktpositie waardoor het netwerk ongekend groot is. Maandag® is een frisse, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden onze professionals. Plezier in werk, drive en professionaliteit staat bij ons centraal. Tot Maandag®!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 612 097 946
Contactpersoon Frances Peterson
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functioneel Beheerder
Score: 8.6
Stemmen: 44

Vergelijkbare vacatures voor in regio Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Alkmaar