user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Wijkverpleegkundige

Vacature Breda

Maandag® Breda
 • Maandag® Breda
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De thuiszorg, het mooiste dat er is! Bij mensen thuis is er ruimte om echt gesprekken te voeren. Ondanks hun leeftijd zijn cliënten vaak nog heel zelfstandig. Als verpleegkundige help je ze zelfstandig te blijven.

Door verschuivingen in de zorg blijven ouderen steeds langer thuis wonen. 6 op de 7 ouderen woont op dit moment thuis. Het gevolg is dat de zorgvraag in de thuissituatie groter is geworden én complexer. Zo zijn er bijvoorbeeld veel ouderen met meerdere aandoeningen. De werkzaamheden bestaan uit het verlenen van dagelijkse verzorging/verpleging aan de cliënten volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Naast verpleegtechnische handelingen ben je verantwoordelijk voor het zorgplan, van het stellen van de indicatie tot het evalueren en bijstellen van het zorg. Hierbij draag je tevens zorg voor de zelfredzaamheid van de cliënten en beantwoord je de zorgvragen van cliënten en familie.

Als Wijkverpleegkundige kom je bij maandag® in dienst. Op die manier combineer je de zekerheid van een vaste werkgever met die van een flexibele werkgever. Samen kijken wij naar jouw wensen en ambities en gaan we op zoek naar een passende uitdaging binnen de Thuiszorg!

lees meer

Gestelde eisen
 • Beschikking over het diploma HBO-V;
 • Een pro actieve werkhouding;
 • Sociale vaardigheden zoals: inlevingsvermogen, motiveren, verbinden en besluitvaardigheid;
 •  Sterk in opbouwen en onderhouden van netwerken;
 • BIG-geregistreerd als verpleegkundige;

Wij bieden

Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in de zorg met zich meebrengt en zorgt voor veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen CAO). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Weet jij van aanpakken, durf je het verschil te maken en wil je voor impact zorgen? Dan ben je van harte welkom in team Zorg Breda!

 Arbeidsvoorwaarden

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Maandag® detacheert vakmensen binnen Zorg & Welzijn. Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega's en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 630 877 292
Contactpersoon Nicolette Kommers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Breda