user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Timmerman Kenders Bouw

Vacature Bedum

  • Abiant Uitzendgroep Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij timmerman?
200+ Werkgevers zoeken nu timmermannen

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Voor Kenders Bouw, een gerenommeerd bouwbedrijf in Bedum zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven timmerman die geheel zelfstandig projecten uit kan voeren in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Daarnaast behoort ook het vakkundig herstel van aarbevingsschade tot je werkzaamheden.

Ben jij een ervaren vakman die voor lange tijd aan de slag wil bij een bedrijf waar kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Dan komen wij graag met jou in contact.
Gestelde eisen > een afgeronde mbo vakopleiding richting Bouwkunde niveau 3
> in het bezit van een geldig VCA-certificaat
> een rijbewijs B en bij voorkeur BE

Het gaat om een fulltime functie voor de langere tijd, waarbij en vast contract op termijn tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij dé allround timmerman voor Kenders Bouw? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Abiant Bedum verzorgt de sollicitatieprocedure voor Kenders Bouw. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Abiant Uitzendgroep is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Ruim 2.000 mensen zijn voor onze opdrachtgevers aan het werk. Al onze mensen kennen wij persoonlijk waardoor wij weten wat iemand wil en in huis heeft. Is er behoefte aan extra scholing? Dan kijken wij gezamenlijk met de opdrachtgever en medewerker naar geschikte opleidingsmogelijkheden.

Wij richten ons op uitzenden, detacheren en payroll, maar ook voor gekwalificeerd EU-personeel en voor wervings- en selectievraagstukken kun je bij ons terecht.

De sectoren waarin wij actief zijn, zijn de bouw, techniek, transport & logistiek, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening, industrie & productie en de agrarische sector.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs bij een van onze vestigingen of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. www.abiant.nl/contact

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Abiant Uitzendgroep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Bedum Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Bedum