user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Magazijnmedewerker

Vacature Tilburg

  • Unique
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Unique is per direct op zoek naar fulltime magazijnkrachten in Tilburg. Ligt je passie in de logistiek? Hecht je waarde aan respect, rechtvaardigheid, financiële zekerheid en een schone werkomgeving? Lijkt het je gaaf om in een grote internationale omgeving te werken? Wil je ook graag in ploegen werken? Dan zoeken wij jou! De werkzaamheden worden verricht in 3 ploegendiensten van 6:00 tot 14:00 van 14:00 tot 22:00 uur en van 22:00 tot 06:00 uur. Het bruto uurloon voor 22 jaar en ouder ligt op €10,50 bruto per uur. Daarnaast krijg je 125% ploegentoeslag voor het werken in de ploegendienst.Als magazijnmedewerker ben je op de afdeling Inbound verantwoordelijk voor de ontvangst, het splitsen, tellen en controleren van inkomende goederen. ook zorg je ervoor dat de goederen naar de juiste opslaglocatie worden verplaatst. Op de afdeling outbound bestaan je werkzaamheden uit het orderpicken met handscanners, het verpakken van orders, zendingen voorzien van juiste labels en documenten, controle van zendingen, het laden van de zendingen en andere voorkomende werkzaamheden in het warehouse.

lees meer

Gestelde eisen Ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar, beheers jij de Engelse taal en zoek jij een functie in de logistiek neem dan z.s.m. contact met ons op zodat wij een rondleiding op locatie met je kunnen inplannen.Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 040-7510080 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Bedrijfsomschrijving  Dit betreft een vacature van Unique I&L. Onze opdrachtgever is een logistiek distributiecentrum gevestigd in TilburgHet bedrijf staat bekend om haar schone werkomgeving, gestructureerde organisatie en investering in haar werknemers.
Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou:- Een baan met uitzicht met uitzicht op een vast dienstverband.- Een uurloon van €10,50 bruto per uur.- Een ploegentoeslag van 125%- Een reiskostenvergoeding- Een fijne werkomgeving


lees meer

Contactpersoon Inge Broeders - Dermois
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Tilburg