user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature CNC Frezer

Vacature Rotterdam

Carriere Uitzendbureau
  • Carriere Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 32 - 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De frezer die wij zoeken is verantwoordelijk voor een ongestoorde productievoortgang en gaat aan de slag met het bedienen van verschillende freesmachienes en het afbramen van de scherpe randen van de acrylaatvensters.

Gestelde eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je in het bezit van relevante werkervaring en ben je in staat de freesmachines zelfstandig in te stellen en te bedienen. Je bent bereid in een 2-ploegendienst te werken en bent flexibel qua werktijden en het uitvoeren van sporadisch overwerk.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is Europees marktleider op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige isolerende beglazing van acrylaat, een lichtgewicht alternatief voor glas. De toepassingen zijn o.a. beglazing voor campers en caravans, boten. bussen en koelmeubelen voor supermarkten. De organisatie is veelzijdig expert in verschillende technieken, van de productie van gegoten acrylaat, het contactloos vervormen, 3D verlijmen en frezen, het buigen van aluminium frames tot assemblage van de verschillende complete systemen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Je wordt betaald volgens de CAO kunststof en rubberindustrie.


Sollicitatieprocedure

Mocht je jezelf herkennen in de functie eisen en wil je graag aan de slag als frezer? Solliciteer dan direct per mail of bel ons op 010-4102300. We komen graag in contact met je!

lees meer

Contactpersoon Carriere Rotterdam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Rotterdam
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Rotterdam