user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch tekenaar afbouw

Vacature Terwolde

  • Intermediair Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wegens een groeiend bedrijf zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar afbouw ter uitbreiding van het team. Je maakt deel uit van een projectteam. In deze functie zorg je voor het totale tekenwerk van onze projecten. Daarbij werk je samen met een projectleider en werkvoorbereider. Een greep uit je werkzaamheden: Vervaardigt tekeningen voor de uitvoering van projecten en verwerkt eventuele wijzigingen op de tekeningen, Draagt zorg voor het beheren, printen, opvragen en verspreiden van tekeningen; dit laatste in opdracht van de betrokken projectleider en conform gemaakte afspraken, zorgt voor het up to date houden van de tekeningen van het tekeningenbestand en draagt zorg voor het verwerken van revisiegegevens, zorgt voor een adequate archivering van alle tekeningen, detailleringen, etc. Denkt mee in het efficiënt maken van tekenwerkzaamheden,draagt zorg voor het bijhouden van documentatie en de eigen projectadministratie; werkzaamheden en uren, bewaakt de inhoud van de bibliotheek, signaleert als daar details in ontbreken en denkt mee in standaardisering.

lees meer

Gestelde eisen We zijn op zoek naar een stressbestendige en accurate kandidaat met de nodige relevante werkervaring die bij voorkeur is opgedaan in de wandmontage. Je opleiding is bouwkundig en je functioneert op MBO-niveau en of door werkervaring verkregen. Het kunnen tekenen in AutoCad en BIM Modelleren zijn een must. Jouw probleemoplossend vermogen is één van je kenmerken. Bij dit alles verlies je nooit het kostenplaatje uit het oog. Het spreekt voor zich dat je collegiaal, flexibel, service- en klantgericht bent. Het leveren van kwaliteit staat hoog in je vaandel. Uiteraard ben je goed bekend met Word en Excel en ben je gewend in een ERP-programma te werken. Hiernaast heb je ook ervaring met het programma Proteus.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Ons referentienummer: 1584172
Contactpersoon De heer J.H. Gerrits (Jeroen)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Terwolde Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Terwolde