user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Monteur interieurbouw

Vacature Terwolde

  • Intermediair Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Maakt zelfstandig meubels voor de interieurbouw. Bewerkt naar aanleiding van een werktekening hout, kunststof en fineer tot het gewenste produkt. Kan ook omgaan met installaties i.v.m. aansluitingen op computer en telefoons.Wegens het vertrek van een kandidaat zijn wij per direct opzoek naar een monteur in de interieurbouw. Je gaat dagelijks in de bedrijfsbus op weg naar één van de opdrachtgevers, waar je op maat gemaakte meubilair gaat monteren. Dat kan variëren van een kastenwand tot de complete inrichting van een kantoor. Je ziet dat als een uitdaging en zorgt er voor dat de klant maximaal tevreden is. Je bent tenslotte ook het visitekaartje van het bedrijf. Je werkt samen met een vaste collega en als team realiseren jullie op locatie wat onze klant wil.

lees meer

Gestelde eisen Je bent handig, praktisch en een doorzetter. Je hebt geen 9-17 mentaliteit. Je vindt het fijn om veel verantwoordelijkheid te hebben en kunt hier goed mee omgaan. Zelfstandigheid en passie voor de interieurbouw zijn jouw kenmerken. Je levert vakwerk van hoge kwaliteit en kijkt met een kritische blik naar je eigen werk. Je hebt een opleiding op het gebied van interieurbouw en ervaring als interieurbouwer of als meubelmonteur. Je kunt zelfstandig tekeningen lezen en aan de hand daarvan de montage uitvoeren.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Ons referentienummer: 1584183
Contactpersoon De heer J.H. Gerrits (Jeroen)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Terwolde Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Terwolde