user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider afbouw

Vacature Terwolde

  • Intermediair Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Stelt een zogenaamde bewerkingsvolgorde op voor de orders die binnenkomen. Is op de hoogte van de specifieke wensen van de klant. Kent alle technische mogelijkheden van het bedrijf. Stelt met die kennis de handigste volgorde van werkzaamheden vast

Je maakt deel uit van een projectteam. In deze functie zorg je voor de totale werkvoorbereiding van onze projecten. Daarbij werk je één op één samen met een projectleider.
Een greep uit je werkzaamheden: het maken van productiestaten volgens de calculaties, het coördineren van werkzaamheden met technische aspecten voor de productie en de montage, het initiëren va meer- en minderwerk, het maken van technische beschrijvingen en werkinstructies voor de montage, contact onderhouden met opdrachtgevers en leveranciers, het zo gunstig en tijdig mogelijk inkopen van de benodigde projectmatige materialen met gezond gevoel voor onderhandelen, het samenstellen van gedetailleerde opdrachten, compleet met levertijden voor zowel de eigen montage als voor door derden uit te voeren werkzaamheden, het telefonisch beantwoorden van vragen over opdrachten die in voorbereiding zijn, het nauwkeurig up-to-date bijhouden van de dossiers van alle in uitvoering zijnde opdrachten/projecten. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid dat er een nauwkeurige registratie en controle van alle relevante informatie plaatsvindt.

lees meer

Gestelde eisen

Voor uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een accurate, stressbestendige en besluitvaardige kandidaat met de nodige relevante werkervaring die bij voorkeur is opgedaan in de totaal afbouw. Je opleiding is bouwkundig en je functioneert op MBO-niveau en of door werkervaring verkregen. Het kunnen tekenen in AutoCad is een must. Jouw probleemoplossend vermogen en ondernemerschap zijn één van je kenmerken. Bij dit alles verlies je nooit het kostenplaatje uit het oog.
Het spreekt voor zich dat je collegiaal, flexibel, service- en klantgericht bent. Het leveren van kwaliteit staat hoog in je vaandel. Uiteraard ben je goed bekend met Word en Excel en ben je gewend in een ERP-programma en met het programma Proteus te werken. Intermontage werkt met het programma Proteus.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 1584182

Contactpersoon De heer J.H. Gerrits (Jeroen)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Terwolde Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Terwolde