user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Projectleider afbouw

Vacature Terwolde

  • Intermediair Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Is van het begin tot het eind betrokken bij een project en bepaalt hoe er gewerkt wordt. Geeft leiding en legt verantwoording af aan de opdrachtgever. Het werk bestaat grotendeels uit overlegen, coördineren en organiseren.Wegens een groeiend bedrijf zijn wij opzoek naar een projectleider in de afbouw. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten bij diverse opdrachtgevers van het bedrijf. Daarmee bedoelen we van A tot Z, vanaf opdracht tot en met de oplevering en de facturatie. Je bent daarbij de toegankelijke gesprekspartner voor de opdrachtgevers, partners, monteurs, onderaannemers en leveranciers en je hebt het in je om de zaken voor al deze partijen tot in de puntjes te regelen.
Je hebt een gezond commercieel inzicht en benut dat tijdens de uitvoering van het project. Je stuurt naast het projectteam; werkvoorbereider en tekenaar ook onderaannemers en eigen monteurs aan. Je moet regelmatig de nodige kilometers afleggen om de projecten en opdrachtgevers te bezoeken.

lees meer

Gestelde eisen De hectiek, tijdsdruk en grote verantwoordelijkheid maken deze baan veeleisend en vragen veel van jouw oplossend vermogen. Je bent iemand die kansen ziet en deze vertaalt in resultaten. Jij functioneert op HBO-niveau, bij voorkeur heb je een bouwkundige opleiding gevolgd. Daarnaast is ruime ervaring in de (af)bouwwereld een pré. Van nature ben je iemand met flair en een prettige, flexibele persoonlijkheid. Je kunt knopen op het juiste moment doorhakken, mensen motiveren en je bent creatief in het bedenken van oplossingen. Ook vind je het niet erg om, wanneer nodig, buiten de reguliere kantoortijden te werken. Je bent eindverantwoordelijk voor je eigen projecten. Uiteraard ben je goed bekend met Word en Excel en ben je gewend in een ERP-programma te werken. Hiernaast heb je ook ervaring met het programma Proteus.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Ons referentienummer: 1584161
Contactpersoon De heer J.H. Gerrits (Jeroen)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Terwolde Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Terwolde