user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider | Stroe

Vacature Stroe

  • Unica Groep
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij werkvoorbereider?
200+ Werkgevers zoeken nu werkvoorbereider

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Als Werkvoorbereider zorg je in overleg met de projectleider en teamleiders en aan de hand van projectgegevens voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding. De planning van alle voorkomende disciplines binnen de projecten van Unica Security loopt bij jou op rolletjes. Tot jouw takenpakket behoort het selecteren en verzorgen van de materialen voor projecten in uitvoering. Tevens onderhoud je de contacten met de servicemonteurs, projectleiders, leveranciers en overige betrokken disciplines. Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen, contact met de leveranciers, materiaalbeschikbaarheid, de coördinatie van logistiek aanleveringen materieel en materiaal en het beoordelen en optimaliseren van logistiek plannen en werkwijzen. 

lees meer

Gestelde eisen Je bent klantgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk. Verder zoeken wij iemand met: • minimaal een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek of vergelijkbaar; • aantoonbare ervaring in de beveiligingstechniek is een pré; • tenminste 3 jaar ervaring als werkvoorbereider; • je hebt een praktische en klantgerichte instelling; • ervaring met het opstellen van planningen; Voor deze functie volgt een screening.

Arbeidsvoorwaarden
Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst'. Veel van onze collega's volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?   Daarnaast kun je rekenen op: •    een goed salaris; •    een goede pensioenregeling; •    winstdelingsregeling; •    25 vakantiedagen en 13 adv-dagen; •    collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ; •    reiskostenvoorzieningen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. We lossen alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen op die je kunt bedenken. Denk aan energie, ICT, internet of things (IOT), smart buildings en gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met meer dan 2.200 medewerkers, een omzet van € 398 miljoen en een netwerk van verschillende bedrijven, heerst er nog altijd een informele en familiaire cultuur in elk afzonderlijk Unica-bedrijf. We onderscheiden onszelf door de betrokkenheid van onze mensen. We houden rekening met elkaar en met een goede werk- en privébalans. We staan altijd open voor feedback en zijn eerlijk en respectvol. We laten ons niet snel uit het veld slaan. We zetten van nature een stapje extra, tonen daadkracht en initiatief. Kortom: een prettige omgeving om in te werken! Wij zijn dan ook een betrouwbare partner op wie onze klanten en onze medewerkers kunnen bouwen. Ons motto is niet voor niets: “samen maken wij de toekomst”!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.000 p/m
Contactpersoon Tycho Dorleijn
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Stroe Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Stroe