user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Bouwmedewerker | Regio Apeldoorn

Vacature Apeldoorn

  • Jans Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor verschillende relaties uit Apeldoorn is Jans op zoek naar mensen die affiniteit hebben in de bouw. Onze relaties hebben uiteenlopende werkzaamheden. Zo moet je denken aan werkzaamheden als betonreparateur,  allround timmerman, vloerenlegger, kitter, schilder, isoleerder en handige mensen voor ondersteunende werkzaamheden op de bouw.

De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend en zullen bestaan uit betonrenovatie, het leggen, afdichten en reinigen van vloeren, zwembaden coaten maar ook nieuwe belijning maken in sporthallen. Ook zoeken wij mensen die als allround timmerman werkervaring hebben. Daarbij moet je denken aan het plaatsen van kozijnen, deuren, wanden, dakramen en kapconstructies. Ook het plaatsen van balklagen, het stellen van profielen en kozijnen en herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van het werk. Aftimmerwerkzaamheden, het maken van een dak, scheidingswanden, plafonds en het maken van betonbekisting kunnen ook voorkomen. Tevens zijn er ook ondersteunende werkzaamheden zoals het assisteren van collega’s. Daarbij moet je denken aan gereedschappen aangeven en helpen bij overige werkzaamheden.

Om voor deze vacatures in aanmerking te komen heb je een bouw achtergrond, ben je in het bezit van een VCA certificaat en heb je een rijbewijs. Verder moet je een gezonde dosis doorzettingsvermogen hebben, je moet werk zien liggen en ben je bereid lange dagen te maken.

Denk jij deze kwaliteiten te beschikken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Solliciteer direct. Jans komt graag in contact met jou.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Justin Schaufeli
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Apeldoorn