user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior Accountmanager Healthcare in Amsterdam

Vacature Amsterdam

SalesToppers
  • SalesToppers Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Manager?
200+ Werkgevers zoeken nu Managers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Wil jij ook werken als Junior Accountmanager Healthcare voor een organisatie met een leidinggevende positie op de markt van de gezondheidszorg? Dan is dit de baan van je dromen.

De Functie:
Als Junior Accountmanager Healthcare bouw je verder aan de voorlichtingscampagnes in de Nederlandse markt. Door het aanbieden van hoogwaardige en onderscheidende campagnes wordt er gestreefd naar het optimaal voorlichten van consumenten. Om deze leidende positie verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een succesvolle Junior Accountmanager Healthcare die nieuwe adverteerders bij ons unieke concept gaat aansluiten. Het is jouw taak nieuwe voorlichting campagnes samen met adverteerders in de markt te zetten. Daarnaast adviseer en begeleid je relaties ten aanzien van zowel nieuwe campagnes en advertorials. Het creëren van commerciële kansen in nieuwe en bestaande markten en deze concretiseren in de vorm van nieuwe voorlichtingscampagnes. Je brengt offertes uit en onderhandelt hierover direct met de klant. Je verzorgt daarnaast ook presentaties bij prospects en klanten en onderhoud en ontwikkelt de relaties van bestaande klanten.
 

lees meer

Gestelde eisen De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Healthcare beschik je over een afgeronde opleiding op minimaal Hbo-niveau. Je beschikt over ruim een werkervaring in de Sales. Je bent energiek, gedreven en zelfstandig en sociaalvaardig op alle niveaus. Je kan niet wachten om samen met klanten nieuwe voorlichtingscampagnes in de markt te initiëren.

Het team waar je mee gaat samen werken:
Een enthousiast team van gedreven Junior Accountmanager Healthcare  waar je samen onze organisatie verder op de kaart mee gaat zetten. Een goed pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Je verdient een goed basissalaris met een provisieregeling. Ook zijn er veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en sales trainingen. Leaseauto, laptop en smart Phone behoren tot je standaarduitrusting. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Salestoppers vindt voor iedere Accountmanager een carrièreswitch met toekomstperspectief. Dankzij onze vakkundige specialisten wordt je droombaan binnen de kortste keren werkelijkheid.

Voordelen van SalesToppers:
Een beter betaalde Sales job binnen 14 dagen
Een goed basissalaris en een hoge provisieregeling

Meer weten over SalesToppers!
Spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan! Bel of app dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam.

We horen graag van je...

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Enthousiast over deze Sales vacature!
Ben jij die Junior Accountmanager Healthcare die er altijd 200% voor gaat! Bel of app dan Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Den haag of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

We horen graag van je!

lees meer

Contactpersoon Mevr. Linda Visser
0204705757
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam