user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Onderhoudsmonteur Buitendienst

Vacature Raalte

De Brug Personeel B.V.
 • De Brug Personeel B.V.
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij onderhoudsmonteur?
200+ Werkgevers zoeken nu onderhoudsmonteurs

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Op zoek naar afwisselend technisch werk? naar een bedrijf dat jou vertrouwd met complexe uitdagingen? Is ‘kan niet’ een uitspraak die je prikkelt om het tegendeel te bewijzen? Durf jij daar eigenwijs genoeg voor te zijn? Dan pas jij goed bij onze opdrachtgever! Waarom? Omdat we echte vak-idioten zoeken. Mensen die ook buiten de reguliere werktijd altijd maar weer met techniek bezig zijn. Het leuk vinden om collega’s met een oplossing te verrassen. Graag laten zien dat ze wat kunnen. Zulke mensen worden met open armen ontvangen.

Is het nu tijd voor jou? Kom maar op ! We nodigen je uit voor een gesprek. Dan hoor je gelijk wat deze opdrachtgever je allemaal kan bieden. In je persoonlijke ontwikkeling. Met veel ruimte voor jouw persoonlijke ambities. Aangevuld met opleidingen of cursussen. En … uiteraard ook een uitstekende beloning. Er zijn meerdere vacatures die wachten om ingevuld te worden, dat komt doordat het bedrijf steeds verder groeit. Die groei komt weer door hun eigenwijze aanpak. Altijd kijken of er nog andere mogelijkheden zijn, of het nog beter kan. Wil jij als monteur mechatronica in de werkplaats in Raalte werken, met geregelde werktijden. Of zoek je het meer ‘buiten de deur’ en zou je nationaal of zelfs internationaal als monteur aan de slag willen? Werken en reizen combineren? Dit prachtig bedrijf in de technische serviceverlening heeft ons gevraagd uit te kijken naar mensen die hun droom waar willen maken en monteur mechatronica willen worden.

WIE, WAT EN WAAR Even iets over het bedrijf: Dit service verlenend bedrijf met ongeveer 80 medewerkers is gegroeid uit de start van 1 man die als Technische Dienst man bij een verpakkingsbedrijf in de regio jaren had gewerkt maar zijn zogeheten EI niet meer kwijt kon. In zijn ogen kon het allemaal veel slimmer en efficiënter. En binnen zijn functie kreeg hij niet voor elkaar wat uiteindelijk na de start van zijn eigen bedrijf de kracht is gebleken: Nee, hoort er niet bij! In de loop van de 30 jaar dat het bedrijf nu bestaat heeft de oprichter mensen met dezelfde visie en instelling om zich heen verzameld en daarmee een krachtige organisatie neergezet die wereldwijd bekend staat om de kernwaarden: flexibel | Veelzijdig | Vakmanschap en Innovatie. De ambities om verder te groeien zijn hoog. Dat alleen al is een reden om je droom juist bij dit bedrijf waar te maken. Hier wil je bij horen! Wij zoeken medewerkers met interesse voor techniek, die niet kunnen kiezen voor elektro techniek, of voor werktuigbouwkunde maar het allemaal willen weten en leren, en altijd voorop willen lopen op dit gebied. Wij begrijpen jouw liefde voor alle nieuwe gadgets, slimme oplossingen en perfectionisme! Het is een middelgroot familiebedrijf, met een enorm hecht team aan medewerkers die zich allen bewust zijn van hun rol en ook de rol van alle medewerkers binnen het bedrijf, je kunt niet zonder elkaar. Samen de kar trekken en ieder in zijn waarde laten.

WAT BRENGT HET JOU? Op basis van jouw wensen worden afspraken met je gemaakt. Als alles van beide kanten goed loopt, investeer jij jouw tijd in het bedrijf en investeren wij graag in jouw toekomst. samen leggen we de mogelijkheden vast. BELONING Heb jij zin om binnen de dynamiek van dit sociale familiebedrijf aan de slag te gaan? Dan kun je van hen verwachten:
Investering in jouw opleidingen
 • Salariëring conform de CAO Metalektro
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2400 en € 3200
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een dynamische werkomgeving met een informele en goede werksfeer.
 • Met op zijn tijd een borrel, of een avond feesten met je collega’s!
Enthousiast? Wil je graag bij dit vooruitstrevende bedrijf komen werken? Reageer snel en wellicht zit jij binnenkort bij ons aan tafel om samen de mogelijkheden door te spreken! KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: RAALTE – BRUTO 2400 - 3200

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m
Contactpersoon Dhr. Rik Willemsen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Raalte Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Raalte