user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Assemblagemonteur Elektrotechniek

Vacature Lochem

De Brug Personeel B.V.
  • De Brug Personeel B.V.
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij als Elektromonteur Assemblyline iemand die graag het heft in eigen hand neemt? Wil je graag uitgedaagd worden om mee te denken over de mogelijkheden en verbeteracties?
Heb je voldoende eigen initiatief en inzet om je eigen werk telkens weer te onder de loep te nemen en te verbeteren. Denk jij regelmatig:
• kan dit makkelijker?
• Zou het sneller kunnen?
• In welk gedeelte valt te verbeteren?
• Kan ik leren van collega’s of derden?
Dit bedrijf wil je op dit gebied alle kansen geven om je te verbeteren en ontwikkelen.
Het Lean Manufacturing system zoals het genoemd wordt, haalt het beste uit jou. HET WERK Als assemblagemonteur kom je te werken op de afdeling Assembly Line. Je bent verantwoordelijk voor de elektronica van de geproduceerde kantbanken. Dit zijn grote werkstukken en tegelijk is het precisie werk. Hiervoor zijn standaard werkinstructies beschikbaar aangevuld met speciale gegevens voor deze speciale klant. Het grootste deel van de tijd ben je bezig met Elektronische bewerkingen en de assemblage van de ‘E-Brake’. Daarnaast behoort het opstarten en inregelen van de E-Brake ook tot de werkzaamheden. Je bent ook in staat en bereid om verschillende assemblage werkzaamheden te verrichten. Het zwaartepunt ligt dus op de elektro montage. Maar ook storingen zoeken en mogelijk oplossen kunnen voorkomen als werkzaamheden.
Dit alles volgens een vaststaande doorlooptijden zodat de klant weet wanneer zijn product geleverd wordt. Een mooie baan binnen een afdeling waarin teamwork belangrijk is. Samen zorg je immers dat het beste product gemaakt wordt!


WAT BRENG JIJ MEE?

• Enthousiasme en positieve energie!
• MBO werk en denkniveau
• Ervaring met sleutelen aan machines bijvoorbeeld hobbymatig
• Ervaring in de machinebouw is extra voordeel net zoals kennis van mechatronica en elektrotechniek
DE BELONING

De Metalektro is de geldende cao, het salaris voor deze fulltime baan, is tussen de € 2000 en € 3000 per maand, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en inzet. Persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding wordt verstrek. Ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Het betreft een fulltime functie en na 1 jaar is het de bedoeling dat je een vast contract krijgt! HET BEDRIJF Het bedrijf wat jou zoekt is wereldwijd een toonaangevend bedrijf in de productie van machines. Zij zijn gevestigd in het oosten van het land, waar de Achterhoekse mentaliteit volop aanwezig is; de sfeer is informeel. Alle medewerkers zijn bij elkaar betrokken. Binnen de afdelingen is het teamwork belangrijk. Met elkaar de schouders eronder! Bijzonder is dat het bedrijf voorop loopt in de ontwikkeling van machines, en omdat leveranciers nog niet zover ontwikkeld zijn, wordt alles in eigen beheer wordt gedaan, zo zie je als medewerker een stapel staal binnen komen en als de beste machines het bedrijf weer verlaten. Er zijn 2 productievestigingen, de hoofdvestiging in Lochem en een vestiging in Eijsden. Waar in totaal 175 medewerkers met plezier werken. Binnen het segment worden de machines van dit bedrijf als de beste ter wereld beschouwd. Het maakt de medewerkers trots om daar hun aandeel aan te mogen leveren! Wil jij ook een aandeel aan dit bedrijf leveren?   Solliciteer! Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. KENMERKEN: Fulltime dagdienst – LOCATIE: Lochem – Bruto € 2000-€ 3000  

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Contactpersoon Dhr. Rik Willemsen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lochem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Lochem