user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkplaats Timmerman

Vacature Warnsveld

De Brug Personeel B.V.
 • De Brug Personeel B.V.
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij timmerman?
200+ Werkgevers zoeken nu timmermannen

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Voel jij je als timmerman aangesproken als we het hebben over geduld, precisie en toewijding? Ben je klaar met het meters maken op een grote bouwlocatie?  Zou je het liefst in de werkplaats gaan werken, eventueel parttime? Woon je in de regio Zutphen?  Dan hebben wij het aanbod dat je niet af kunt slaan!

HET WERK

Naast de bovengenoemde belangrijke onderdelen van dit aanbod, zijn van belang: Buiten de restauratie van vele prachtige klassieke gebouwen in de regio, wordt er hard gewerkt aan nieuwbouw en verbouw van woningen, en af en toe een bedrijfspand. Nooit duizend-in-een-dozijn. Elke dag iets bijzonders, altijd maatwerk en altijd naar tevredenheid van de klant.  Veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng, tenslotte ben jij de vakman die het uit moet voeren, jouw mening en inzicht word gewaardeerd. In de werkplaats: Samen met de huidige werkplaats timmerman ga je dagelijks bezig met het maken van kozijnen, ramen, deuren en overige producten van hout. Iedere machine bedien je zelf. En wanneer het echt nodig is, spring je bij op de bouwplaats. Voor dit werk is het nodig dat je de werktekeningen goed kunt lezen, en over veel timmer technisch inzicht beschikt. Altijd werk je met aandacht aan prachtige producten.
BEN JIJ
 • Ervaren in nieuw- en verbouw, renovatie en restauratie
 • Geduldig, precies en heb je toewijding
 • Zou je het liefst vandaag nog de mooiste klassieke gebouwen in de Achterhoek willen restaureren
  DE BELONING
Je kunt parttime of fulltime aan de slag, 24 tot 40 uur. Die keuze ligt bij jou! Met uitzicht op een functie voor langere tijd en een contract voor onbepaalde tijd zouden we graag met je aangaan als er van beide zijden de klik is. De beloning van deze functie is gebaseerd op ervaring en vakmanschap, volgens de cao Bouw en Infra en bedraagt tussen de € 2600 en € 3100 per maand. Ook ADV en Pensioen verlopen zoals voorgeschreven in de cao.   HET BEDRIJF
Het bedrijf wat jou zoekt is een bedrijf met ca 25 medewerkers, die allemaal met dezelfde passie bouwen als jij. Hun slogan is: mensen om op te bouwen. Dat geld als bedrijf, collega’s onderling en zeker ook in de persoonlijke sfeer. Dit bedrijf bestaat al 40 jaar, en alleen daarom heeft het al bewezen een degelijke werkgever te zijn, als je dan beseft dat de meeste werknemers er al lang werken benadrukt dat het goede werkgeverschap. Er wordt gewerkt aan regionale projecten. Vele klassieke panden en monumenten zijn al onder de restauratiehamer van je toekomstige collega’s geweest. Dat kan ook niet anders in een regio waar de meeste kastelen van Nederland staan. Het bedrijf staat bekend om een aantal pijlers; Vakwerk leveren – Afspraken nakomen - Werken met Passie.   In de eigen werkplaats worden alle houten kozijnen op maat gemaakt, volgens de laatste kwaliteitseisen (KOMO). Aanvullend worden de kozijnen gespoten met grondverf voordat ze naar de bouwlocatie gaan. Naast kozijnen worden ook diverse houten maatwerkproducten in deze werkplaats gemaakt.  Ga jij ook voor geduld, precisie en toewijding?   Klik dan NU op de Solliciteer button! 
Solliciteer!
Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.850 p/m
Contactpersoon Dhr. Rik Willemsen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Warnsveld Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Warnsveld