user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Magazijnmedewerker

Vacature Enschede

De Brug Personeel B.V.
  • De Brug Personeel B.V.
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Logistiek Medewerker  Ga jij (in)direct bijdragen aan een schonere wereld? Door als magazijnmedewerker van dit internationale bedrijf het logistieke gedeelte van de bouw van afvalverwerkingsmachines voor jouw rekening te nemen?    Al jaren bouwt dit bedrijf aan steeds betrouwbaardere machines en op dit moment gaat de ontwikkeling verder in steeds hogere veiligheidseisen. Die constante vernieuwing zorgt ervoor dat er regelmatig nieuwe onderdelen geleverd worden aan bestaande machines bij bestaande klanten. En natuurlijk dat de nieuwe machines die gemaakt worden volledig up-to-date zijn.   Spreekt vernieuwing en een schonere wereld jou aan? En ben je opgeleid en ervaren logistiek medewerker? Laat dan direct van je horen! 


HET WERK:   Jij zorgt samen met je collega ervoor dat alles op rolletjes loopt in het magazijn. En dat doen jullie met het grootste plezier. Ongeveer de helft van de dag bestaat uit het werk op de heftruck; binnengekomen goederen lossen van vrachtwagens en deze op de juiste locatie te plaatsen. Voor de uitvoer van onderdelen naar klanten of monteurs op locatie verzamel je de onderdelen en maakt deze gereed voor transport.   Je zorgt ook voor de administratieve afhandeling van je werk, door de magazijnvoorraad op en af te boeken in het ERP systeem (ISHA). De orders te verzamelen en de service-orders te versturen.   Je werkt fulltime (32 tot 40 uur) in dagdienst. 


Wie zoeken wij?  Wij zoeken een magazijnmedewerker die enige jaren ervaring heeft opgedaan en nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een klein team bij een internationale organisatie. Iemand die goed prioriteiten kan stellen en gestructureerd kan werken. Verder is het fijn als je goed communiceert met je directe collega’s en met de andere afdelingen binnen het bedrijf.  

Wat breng jij ons?  Naast je opleiding MBO Logistiek medewerker niveau 2 en werkervaring op dit gebied heb je een heftruck certificaat. Je bent een betrouwbare en nauwkeurige medewerker en werkt graag in een gemotiveerd team. Je bent enthousiast, leergierig en geïnteresseerd in de techniek rondom de producten die jij beheert in het magazijn. 


Wat levert het jou op?  Het bruto fulltime maandsalaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, tussen de € 1800 en € 2500 euro. Het bedrijf zoekt een collega Logistiek Medewerker voor langere tijd, het liefst voor vaste dienst. Werkkleding wordt verstrekt door de inlener.     Jouw toekomst   Dit grote internationale bedrijf werkt in vier landen: Nederland, Duitsland, Engeland en Zuid-Afrika. Wij dagen je uit om het gesprek eerst met ons en daarna met dit bedrijf aan te gaan om te ontdekken of hier voor jou een mooie toekomst ligt! Je kunt je als logistiek medewerker verder ontwikkelen en krijgt alle mogelijkheden daartoe. Mocht je verdere talenten of ambities hebben dan zijn deze ook zeker bespreekbaar. 
Het bedrijf
  Dit bedrijf is gestart in 1956 als leverancier van machines in de recycling van papierafval in Nederland en is daarna gegroeid tot een bedrijf wat wereldwijd machines levert in de afvalverwerking.   En afvalverwerking is hot!    Je weet hoeveel mensen zich bezighouden met de plastic soep in de oceaan. En dat is natuurlijk maar 1 voorbeeldje van afval wat niet op de juiste plek terecht komt.   De constante verbetering en vernieuwing van de machines heeft ervoor gezorgd dat het een erg gewilde leverancier is van deze machines, ze zijn niet de goedkoopste maar zijn weinig onderhoud nodig, en dat is positief voor het productieproces van de klanten.  Dit succes zorgt voor aanwas van nieuwe vacatures. Wij mogen op zoek naar nieuwe mensen voor binnen in dit bedrijf, die hun steentje bij willen dragen aan het succes, de groei en de kwaliteit van de machines. Het is een proces van constante ontwikkeling en doordat zij vooroplopen in het bedenken van betere en nieuwere oplossingen, ben je altijd up to date in jouw vak.  


Solliciteren..,  hoe?   Onze selectieprocedure gaat als volgt: je klikt op de solliciteer button, geeft je mailadres en mobiele nummer in, en daarbij heb je direct de mogelijkheid om je CV bij te voegen. Daarna reageren we binnen 1 werkdag en starten met een telefonische sollicitatie.   Vervolgens maken we een afspraak waarbij we live contact hebben met elkaar, over de functie praten en zeker ook over jouw dromen, zodat we op basis daarvan jou kunnen voorstellen aan onze opdrachtgever. Tijdens het voorstellen en het vervolg word je natuurlijk op de hoogte gehouden.       KENMERKEN: Fulltime 32 tot 40 uur  LOCATIE: Enschede – Bruto € 1800-€ 2500    

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.150 p/m
Contactpersoon Dhr. Reinier Aalderink
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Enschede