user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Specialist koel- en klimaattechniek

Vacature Enschede

Attract Uitzendbureau
  • Attract Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij koelmonteur?
200+ Werkgevers zoeken nu koelmonteurs

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ben jij ook die coole koele kikker die wij zoeken? Als ijskonijn houd jij je hoofd koel in een steeds veranderend klimaat. Onze opdrachtgever is op zoek naar een monteur in de koel- en klimaattechniek. Draag jij jouw steentje bij aan het stoppen van global warming?

Bij onze opdrachtgever kun je op drie niveaus instappen: als aankomend specialist, service monteur of specialist koude- en klimaattechniek. Bij hen krijg je uiteraard een gedegen inwerktraject en de benodigde begeleiding om je functie naar verwachting uit te kunnen voeren. Als je eenmaal het niveau hebt van een service monteur voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Hierin zoek jij zelf de storingen in het systeem op en draag jij zorg voor een passende oplossing. Dit alles weet jij tot in de puntjes uit te voeren. Om dit te doen heb je dan ook veel contact met de klant en weet de wensen en behoeften te achterhalen. Waardoor jij ook gelijk het visitekaartje van de organisatie bent en zorgt voor een optimale klanttevredenheid. De werkzaamheden voer jij nauwkeurig en secuur uit waarbij je werkt volgens de werkvoorschriften en de geldende wettelijke en technische normen.

lees meer

Gestelde eisen Wil je starten als monteur in de koel- en klimaattechniek? Dan vragen wij:
+ MBO 2 Elektrotechniek;
+ Aantoonbare affiniteit met koel- en klimaattechniek;
+ Rijbewijs B.
Ben jij deze stap al voorbij en beschik jij over verdere certificaten en diploma's:
+ F-gassen;
+ VCA;
+ Vakbekwaamheidscertificaat CO2 en/of NH3;
+ Ruime ervaring in de koel- en klimaattechniek.

Beschik jij over deze certificaten, ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kunnen wij je de mogelijkheid bieden op een baan met uitzicht op vast dienstverband. Waar je een passend salaris gaat verdienen met bijbehorende secundaire voorwaarden. Waarbij de organisatie ook doorgroeimogelijkheden heeft passend bij jouw ontwikkeling. Zoek jij ook de koelte op in deze warme weken? Reageer nu!!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Attract Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Enschede