user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Productiemedewerker

Vacature Holten

Attract Uitzendbureau
  • Attract Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • Lagere school of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 8 - 16 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij productiemedewerker?
200+ Werkgevers zoeken nu productiemedewerkers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Een baan als productiemedewerker in Holten waar je 1, 2, 3, 4 of 5 dagen in de week kunt werken. Dit mag jezelf bepalen! De werklocatie bevindt zich dichtbij het NS-station en daardoor makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor een bedrijf te Holten zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Als productiemedewerker help je bij het inpakken van koelverse en diepgevroren vleesproducten. Je kunt hierbij denken aan hamburgers, schnitzels en gehaktballen. De werkzaamheden vinden plaats in een gekoelde omgeving, ongeveer 7 graden. Met een lekkere trui is dit een aangename temperatuur om lekker door te werken. Er wordt doorgaans gewerkt in dagdienst van 8.00 - 16.30 uur van maandag t/m vrijdag. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om in de avonduren ingepland te worden van 16.30 - 21.30 uur. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, kunnen wij je inplannen. Wil je 1, 2, 3, 4 of 5 dagen werken, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Je kunt je ook aanmelden voor een bijbaan in de avonduren. Onze opdrachtgever zit gevestigd bij het NS station en daarom goed te bereiken met de trein en de bus.

lees meer

Gestelde eisen + Gemotiveerd
+ Minimaal 16 jaar

Wij bieden je een baan als productiemedewerker waar je wekelijks kunt aangeven welke dagen je beschikbaar bent om te werken. Het salaris voor 23 jaar en ouder bedraagt € 11,35. Daarnaast ontvang je een koudetoeslag en als je buiten Holten woont, een reiskostenvergoeding.

Sta jij te springen om aan de slag te gaan als inpakmedewerker in Holten? Wij komen graag in contact met jou om de opties te bespreken.

Bel jij ons of bellen wij jou? Wij zijn te bereiken op 0548-512959 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Wanneer je solliciteert via de sollicitatiebutton op onze website, nemen wij contact met jouw op!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Attract Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Holten Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Holten