user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Logistiek Supervisor

Vacature Breda

Raaak personeel
  • Raaak personeel Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Een gedreven team coachen en nieuwe processen implementeren? Een uitdagende baan als Logistiek Supervisor bij een groeiend bedrijf!

We zijn voor een bedrijf in de meubelbranche op zoek naar een Logistiek Supervisor voor 40 uur per week in dagdienst. Het bedrijf is gevestigd in de regio Breda. Je bent er met jouw team verantwoordelijk voor dat de jaardoelstellingen worden gewaarborgd. Ook ben je in staat om verbeterprocessen aan te dragen en hierin een voortrekkersrol te vervullen.

Als Logistiek Supervisor heb je een afwisselende en uitdagende functie. Je stuurt een team aan van gedreven voormannen, coördinatoren en operators van het warehouse en bent verantwoordelijk voor de coaching in de breedste zin van het woord (o.a. persoonlijke ontwikkeling, salarisgesprekken, ziekteverzuim). Ook begeleid je stagiaires en BBL'ers en zorg je voor een juiste personele bezetting op alle afdelingen.

Je bent als Logistiek Supervisor mede verantwoordelijk voor het implementeren en vernieuwen van logistieke processen en de uitvoering van het meer jaren beleid. Je draagt zorg voor de waarborging van ISO certificaten en de waarborging van de productie en kwaliteit van alle logistieke processen. Samen met de Warehouse Manager voer je beoordelingsgesprekken met de medewerkers en zorg je bij afwezigheid van de Manager voor een dagelijkse proces/kwaliteit update aan de voormannen. Met je team zorg je te allen tijde voor orde, netheid en veiligheid in het warehouse en het creëren van een goede werksfeer. Daarnaast ben je als Logistiek Supervisor ook verantwoordelijk voor een proactief ziekteverzuim preventie- en re-integratie beleid en de juiste verwerking van de gewerkte (over) uren.

Je bezit over sterk leiderschap en het vermogen om een team beter te laten presteren. Ook heb je het vermogen om onder grote druk te werken met minimale informatie en krappe deadlines, jij bent degene die rustig blijft en het overzicht weet te bewaren! Kortom, een uitdagende en verantwoordelijke functie.

lees meer

Gestelde eisen - Afgeronde MBO opleiding aangevuld met ervaring in een soortgelijke functie;
- Ervaring met het aansturen van meer dan 10 medewerkers;
- Kennis van WMS, WCS en MHS systemen;
- Kennis m.b.t. ISO certificaten;
- Je bent klantgericht en kunt zelfstandig werken;
- Goed analytisch vermogen wat betreft doorgronden van processen en medewerkers;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Spreek je ook Duits? Dan is dat mooi meegenomen!
- Woonachtig in de regio Breda.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Salarisinformatie Bruto € 2.700 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
Sollicitatieprocedure
- Salaris tussen €2700 - €3000 bruto per maand;
- Fijne werkplek met laptop;
- Mobiele telefoon van de zaak;
- Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen aan de hand van trainingen;
- Bij goed functioneren, uitzicht op een vast dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Michelle Jilisen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Breda