user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Salarisadministratie

Vacature Etten-Leur

Raaak personeel
  • Raaak personeel Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Salaris weer te laat ontvangen? Daar breng jij verandering in! Jij bent punctueel en zorgt dat iedereen weer op tijd zijn centjes ontvangt + salaris tot €2.400 bpm!

Werk je graag in een internationaal bedrijf met 1 directe collega op de Payroll afdeling waar je voor alle medewerkers in Nederland de salarisadministratie regelt? Check dan hieronder of deze functie bij jou past!

Je komt te werken bij een organisatie met ongeveer 150 medewerkers op de locatie in Etten-Leur. Als Medewerker Salarisadministratie, ofwel Payroll Assistant, werk je samen met 1 directe collega aan de administratieve ondersteuning van de Payroll afdeling voor verschillende vestigingen binnen Nederland. Je komt te werken op de locatie in Etten-Leur en het betreft een baan voor 40 uur in de week.

Als Medewerker Salarisadministratie heb je een ondersteunende functie en ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van administratieve zaken van de Payroll afdeling. Je draagt zorg voor mutaties en het up to date houden van de diverse informatiesystemen. Hier wordt gewerkt met tijdsregistratie Kronos. Hierin bereken en verwerk jij onder andere ADV dagen en zorg je voor een tijdige salarisverwerking. Omdat de organisatie van internationale aard is krijg jij ook te maken met Engels sprekende medewerkers waarvoor jij de salaris of hun arbeidscontract verwerkt. Daarom is het belangrijk dat jij de Engelse taal goed beheerst in spreken, schrijven en lezen.

Ook zorg jij voor de grootboekcontrole en het controleren van pensioen- en werknemersverzekeringen. Jij verwerkt en archiveert alle relevante informatie voor de salarisverwerking. Daar hoort ook het op orde houden van de personeelsdossiers bij.

Ook zo'n hekel aan verkeerde loonstroken? Fouten in de ADV? Ja?! Dan is dit echt iets voor jou!

In je functie van Medewerker Salarisadministratie zorg je voor een adequate afhandeling van lopende zaken in overleg met de Regional Payroll Manager en de Payroll Administrator.

lees meer

Gestelde eisen - Diploma MBO richting Administratie of Salarisadministratie (PDL);
- Kennis en ervaring met MS Office (Word, Excel, Outlook);
- Ervaring met Youforce is een pré;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Je bent accuraat en je kunt zelfstandig aan de slag maar daarnaast ben jij ook sterk in het samenwerken met je directe collega;
- Je bent serieus, maar houdt ook van een grapje zo nu en dan.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
Sollicitatieprocedure
- Salaris tussen €2.000 en €2.400,- bruto per maand;
- 24 vakantiedagen en ADV-toeslag;
- Je komt te werken op uitzendbasis en bij goed functioneren wordt je overgenomen door de opdrachtgever;
- Je komt in een organisatie te werken met een jonge geest en zo nu en dan een gezellig uitje;
- Je krijgt een baan voor de toekomst!

lees meer

Contactpersoon Merel Olifiers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Etten-Leur Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Etten-Leur