user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operator

Vacature Waalwijk

Raaak personeel
  • Raaak personeel Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Altijd al als Operator willen werken? Wel al ervaring in de productie? Mooi! Dit is een functie waarin je veel kunt leren en waar je kunt doorgroeien naar Procesoperator.

Onze opdrachtgever is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in verpakkingen. Jij bent in het begin vooral bezit met controleren van de kwaliteit van de producten, inpakken en met rolwissels op de productiemachines. Zien ze in het bedrijf dat jij open staat om te leren? Dan hebben ze een intern opleidingstraject voor je en kan je doorgroeien naar de functie van Operator.

Als Operator bewaak jij bewaakt het productieproces, je houdt de voorraad op peil en je lost kleine technische storingen zelf op. Je bent technisch en hebt 1 of 2 jaar ervaring in een productieomgeving.

Het bedrijf werkt in een ploegendienst. Ze werken met een cyclus van 4 weken. De eerste week maak je 48 uur. Eerlijk is eerlijk, dat is best pittig. De 3 weken daarna zijn een stuk minder heftig. Dan werk je 32 of 24 uur. Op zondag wordt er nooit gewerkt.

lees meer

Gestelde eisen

- MBO werk- en denkniveau;
- Je hebt een heftruckcertificaat, of ben je bereid dat te halen (kosteloos!);
- Je wil jezelf graag ontwikkelen en staat open voor interne en externe cursussen;
- Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Salarisinformatie Bruto € 2.200 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding


Sollicitatieprocedure

- Een vaste 13e maand;
- Salaris tussen 2200 en 2600 bruto per maand inclusief ploegentoeslag van 28% voor een 5-ploegendienst en 25% voor een 4-ploegendienst;
- Scholing en praktijktraining met de daarbij behorende doorgroeimogelijkheden;
- Een informele werkomgeving;
- Een opleidingstraject tot Proces Operator.

lees meer

Contactpersoon Sophie Oostdijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Waalwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Waalwijk