user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider

Vacature Apeldoorn

Globen Personeel
 • Globen Personeel Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij werkvoorbereider?
200+ Werkgevers zoeken nu werkvoorbereider

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Wij zijn op zoek naar een expert die inspirerende en winnende offertes schrijft waaruit blijkt wat de waarde van groen is. Dit is de basis van waaruit jij je werk vormgeeft: het begrijpen van de vraag van de klant en vanuit vaktechnisch inzicht de best passende oplossing voor de klant uitwerken. Gemotiveerd om verschillende oplossingsrichtingen te onderzoeken, gestructureerd en planmatig ingesteld om projecten zorgvuldig voor te bereiden en over te dragen aan de projectleider voor uitvoering. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken!Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het tijdig voorbereiden en opstellen van offertes en calculaties op basis van een bestek of offerteaanvraag. In overleg met leveranciers, onderaannemers en collega’s kom je tot realistische kostprijscalculaties en offertes waar risico’s en kansen op correcte wijze zijn beoordeeld en afgewogen. Je beheert het overzicht van uitstaande offertes en zorgt voor het tijdig opvolgen van uitgebrachte offertes. Na gunning ben je verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en overdracht aan de projectleider. Tevens verzorg je de nacalculatie en bewaak je, in samenwerking met de projectleider, gemaakte afspraken met leveranciers en onderaannemers.

lees meer

Gestelde eisen Voor deze functie zoeken wij een analytisch ingestelde kandidaat met een relevante HBO opleiding en kennis en ervaring met offerte- en aanbestedingstrajecten. Naast uitstekende communicatieve eigenschappen (in woord en geschrift) ben je in staat om offerteaanvragen en bestekken te interpreteren en kun je informatie ordenen en structureren. Ervaring in een vergelijkbare functie is een vereiste.Daarnaast ben jij iemand die:
 • Zelfstandig, accuraat en resultaatgerichtheid is
 • Beschikt over ruime kennis van automatiserings- en calculatieprogramma’s
 • Kennis heeft van de RAW systematiek (pré)
 • Beschikt over een gezonde dosis commerciële drive
 • Een relevant netwerk heeft en een stressbestendig en flexibele persoonlijkheid is
 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Globen is het bureau dat professionals verbindt met toonaangevende opdrachtgevers binnen de techniek-, bouw-, groen- en infra sector. Globen is ambitieus en streeft continu naar het hoogst haalbare. Wij hebben oog voor de kwaliteiten en interesses van onze professionals. Door professionals in hun kracht te zetten helpen wij ambities waar te maken. Met een landelijk netwerk van regiokantoren en inschrijflocaties is Globen in staat om in het gehele land vaktechnisch personeel te matchen met toonaangevende opdrachtgevers.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Al vele professionals zijn bij Globen Personeel aan het werk gegaan. Mensen met een (toekomstige) loopbaan in de groen-, infra-. bouw- en technieksector die toe zijn aan een nieuwe stap bieden wij:
 • Kennis & netwerk binnen de branche
Globen is ervaren op gebied van flexibel personeel in de groen-, infra-, bouw- en technieksector. Het Globen team bestaat uit mensen die uit de branche komen en weten wat er speelt. Door de aanwezigheid van deze kennis weten wij wat voor een professional belangrijk is om zichzelf te kunnen blijven uitdagen en ontwikkelen.
 • Opleiding & training
Professionals blijven groeien wanneer ze de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen hun eigen interesses. Vanuit deze gedachte krijgen Globen Professionals ruimte om opleidingen & trainingen te volgen. Op deze manier ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw sector.
 • Projectmatch
Wij streven naar een perfecte match tussen professional en project. Hierbij kijken wij verder dan alleen naar jouw ervaring en competenties. Om er zeker van te zijn dat jij op de juiste plek zit, vinden wij het belangrijk dat de cultuur bij de opdrachtgever aansluit bij jou. Op deze manier stimuleren wij ontwikkeling.
 • Effectieve begeleiding
Het creëren van een goede match tussen professional en project is een continu proces. Nadat jij bent gestart bij jouw nieuwe uitdaging blijven we jou begeleiden en ondersteunen. Door middel van periodieke evaluaties en bezoeken aan jou project, monitoren wij jouw uitdagingen en zorgen we dat jij je blijft ontwikkelen.
Sollicitatieprocedure
Werk je graag in of aan de buitenruimte, ben je gemotiveerd, flexibel en ben je in bezit van de juiste kwalificaties? Twijfel niet en solliciteer direct!

Als je geen reactie hebt ontvangen op jouw sollicitatie, kun je ervan uitgaan dat wij momenteel geen passende vacature voor je hebben.  

lees meer

Contactpersoon Mevr. Ashley van den Dungen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Apeldoorn