user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Beveiligingsmonteur Dordrecht

Vacature Dordrecht

Intro Hardinxveld
 • Intro Hardinxveld
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Je stapt de werkbus in om 07:30 uur 's ochtends. Gelukkig zijn al je klussen in de buurt en hoef je niet lang in de auto te zitten. Jij kunt je tijd wel beter indelen dan uren in de bus te zitten. Als beveiligingsmonteur, installatiemonteur en elektromonteur heb je er zin in vandaag. Er staan vijf klussen op je planning en mogelijk komt er nog wat tussen. De klussen tussendoor zijn voor jou geen enkel probleem, je hebt er zin in vandaag! Als beveiligingsmonteur kom je in onder andere in scholen, bedrijfspanden en overheidsgebouwen in en rondom Dordrecht terecht. Je bent in deze gebouwen bezig met het:
 • Installeren van inbraak- en brandbeveiligingsinstallaties;
 • Uitvoeren van reparaties en onderhoud aan deze installaties;
 • Het meedenken met de klant en het geven van advies over bijvoorbeeld beveiliging in en rondom gebouwen.
Het bedrijf is een regionaal familiebedrijf wat zijn sporen in de regio heeft verdiend. De cultuur is te typeren als nuchter en de collega's zijn op elkaar betrokken. komt hier goed tot je recht als je in de regio Drechtsteden wilt werken in een echt familiebedrijf. Ze houden zich bezig met advies, installatie, onderhoud en planning van beveiligingsinstallaties, brandmeldinstallaties en inbraakbeveiligingsinstallaties. Ze werken voornamelijk voor bedrijven, maar zo'n 20% van het werk is particulier gericht. krijgt er ongeveer 9 collega's bij als je hier aan de slag gaat.

lees meer

Gestelde eisen Als beveiligingsmonteur ben je breed inzetbaar binnen het bedrijf. Na een inwerkperiode zul je ook storingsdiensten gaan draaien. Het komt dan één keer per 4 à 5 weken voor dat je een consignatiedienst hebt en doordeweeks kan het dan voorkomen dat je één à twee keer naar een storing gaat. Het bedrijf maakt graag kennis met je als:
 • Je rond de 5 jaar werkervaring hebt in de elektro;
 • Je in de buurt van Dordrecht woont;
 • Een zeker overkomen hebt en zelfstandig op pad naar een klus kan.

Arbeidsvoorwaarden
Nu je weet wat het bedrijf van jou verwacht, wil je natuurlijk weten wat het bedrijf en Intro Personeel jou kan bieden als installatiemonteur of elektromonteur. Voor deze functie als Beveiligingsmonteur kan je rekenen op:
 • Een bruto salaris tussen €2300 en €2600 bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek volgens de cao Klein Metaal;
 • Werkdagen van 08:00-16:30 en op vrijdag tot 14:30 zodat je de week met je collega's af kunt sluiten met een borrel;
 • Een werkbus en laptop tot je beschikking of een vergoeding als je met eigen vervoer op pad gaat;
 • Uitzicht op een jaarcontract nadat je een halfjaar via Intro Personeel gewerkt hebt;
 • De mogelijkheid om door te groeien naar een functie als onderhoudsdeskundige of inspecteur.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 2.600 p/m
Contactpersoon Arie Rijsdijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Dordrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Dordrecht