user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Customer Service Representative - Oosterhout

Vacature Oosterhout

 • Tata Steel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij werk maken van jouw probleemoplossende instelling en je talenkennis flink toepassen?Wat ga je doen?:Als customer service representative ben je werkzaam op de afdeling customer service en onderhoud je operationele contacten met de klant. Jouw kerntaak is het managen van het orderboek en leveringen. Je bent als CSR de schakel tussen supply chain en sales.Wij vinden het belangrijk dat onze klant tevreden is en doen er alles aan om aan de verwachting van de klant te kunnen voldoen. Jij gaat hier een belangrijke bijdrage aan leveren door er voor te zorgen dat de leveringskwaliteit van onze producten is gewaarborgd en voldoet aan de wensen van de klant. Dit begint bij het inventariseren van de klantwensen. Jij bent verantwoordelijk voor het maken van afspraken met de klant en communiceert dit naar de betrokken afdelingen binnen de organisatie. Je monitort de voortgang van het leveringsproces vanaf de order tot aan de levering. Een belangrijke taak is het signaleren van knelpunten in het leveringsproces. Wanneer jij een knelpunt ontdekt, neem je passende maatregelen in overleg met je teammanager.Daarnaast ben jij ook het eerste aanspreekpunt voor klanten met klachten. Jij beoordeelt de aard van de klacht, achterhaalt de mogelijke oorzaken en bedenkt een passende oplossing en reactie naar de klant toe. Om er voor te zorgen dat alle betrokkenen de leveringsinformatie terug kunnen vinden zorg jij er voor dat gegevens over uitstaande orders, ordervoortgang en klantgegevens vast worden gelegd in informatiesystemen.Herken jij jezelf hierin?:
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt affiniteit met techniek 
 • Je hebt minimaal 3 jaar commerciële werkervaring 
 • Daarnaast heb je kennis van MS Office, ervaring met SAP is een pré
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, zowel in woord als geschrift. Kennis van Franse taal is een pré.
Wat bieden wij jou?:
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Naast een marktconform salaris, goede secundaire voorwaarden zoals een variabele winstdeling, 8% vakantietoeslag, 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband
 • Een werkplek waarin jij daadwerkelijk het verschil kunt maken door succesvol verbeteringen te realiseren
 • Flexibele werktijden en een goede werk/ privé balans
 • Een pensioenregeling via de metalektro cao
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen Tata Steel
Wat is jouw werkomgeving?:Heb jij je wel eens afgevraagd waar de buizen in de hoofdsteunen van jouw auto vandaan komen? De kans is groot dat deze geproduceerd zijn door ons!Tata Steel Nederland Tubes BV is een producent van stalen gelaste buizen, met vestigingen in Oosterhout, Zwijndrecht en Maastricht. In Oosterhout werken ongeveer 300 mensen. De omgeving waarin je werkt is een echte productielocatie. Je komt te werken in een hecht team waarin we met elkaar goede prestaties neer willen zetten. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld, zodat je weet wat je van elkaar kunt verwachten. De buizen worden met name geproduceerd op klantspecificatie. Ze kunnen rond, rechthoekig, vierkant of met een speciaal profiel geproduceerd worden en moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De grootste afzetmarkten zijn de automotive-, bouw / constructie-, agri- en verwarmingssector. Jij zult als customer service representative dus te maken hebben met klanten uit deze sectoren. De buizen die wij maken zijn ook terug te vinden in hekwerken, machines, stadions, rollerbanen, auto’s (hoofdsteunen, stoelen, chassis), vrachtwagens, etc. en vele andere producten.Solliciteren of meer weten?:Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop, en vergeet niet om naast je CV ook je motivatiebrief mee te sturen. Als je nog vragen hebt, of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Michelle den Herder, Corporate Recruiter, te bereiken op telefoonnummer 06 – 22 67 00 86.

Een assessment of persoonlijkheidsvragenlijst kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Tata Steel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Customer Service Representative - Oosterhout
Score: 9.6
Stemmen: 21

Vergelijkbare vacatures voor in regio Oosterhout Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Oosterhout