user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior Technisch Inkoper

Vacature Vuren

  • Ranger Human Capital
  • Universitair of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacature: Ter uitbreiding van het inkoopteam van Xella Nederland in Vuren zijn wij op zoek naar een Senior Technisch Inkoper. Ben jij die ervaren inkoper met leidinggevende capaciteiten kennis en ervaring met grote technische investeringsprojecten?

De functie Als Senior Technisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van de materiaalgroep investeringen voor Xella Nederland B.V. Dit doe je voor 7 fabrieken in Nederland en 1 fabriek in België. Het inkoopvolume van de materiaalgroep investeringen ligt rond de 25 miljoen euro. Onder investeringen vallen grote investeringsprojecten ten behoeve van gebouwen en fabrieken zoals bijvoorbeeld machines en productielijnen, een nieuwe zagerij of een verpakkingslijn. Je onderzoekt en beoordeelt de aanvragen van de fabrieken en werkt deze uit. Hierbij maak je onderdeel uit van multidisciplinaire ontwikkelteams. Je doet marktonderzoek en selecteert (potentiële) leveranciers. Je voert zelfstandig onderhandelingen en stelt contracten en raamovereenkomsten op. Daarbij formuleer je KPI’s voor leveranciers op het gebied van prijs, kwaliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid. Je zet samenwerkingen op en weet relaties te onderhouden en uit te bouwen. Als Senior Technisch Inkoper geef je leiding aan één Technisch Inkoper en één Inkoper Diensten die ter uitbreiding aan het team worden toegevoegd en die jij verder ontwikkelt naar senior professionals. Je onderhoudt nauw contact met de corporate inkoop afdeling in Duitsland. Je maakt onderdeel uit van de afdeling inkoop waar 6 andere collega’s werkzaam zijn. Het team bestaat uit 1 senior inkoper, 3 tactisch inkopers en 2 operationeel inkopers. Je rapporteert aan het Local Head of Purchase NWE. De standplaats is Vuren maar gezien de aard van de functie bezoek je tevens de verschillende fabrieken.

Functie-eisen: Je bent toe aan een vervolgstap en hebt minimaal 8 jaar ervaring als technisch inkoper. Daarnaast ben je in het bezit van NEVI 1 en/of NEVI 2 of een vergelijkbare opleiding. Je hebt ruime ervaring met het inkopen van investeringsprojecten en spreekt vloeiend Engels. Overtuigend, volhardend en analytisch zijn op jou van toepassing.

Werken bij Xella Nederland B.V.: Xella Nederland b.v. is een sterke leverancier van kalkzandsteen, cellenbeton en minerale isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw. De organisatie ontwikkelt, produceert, levert en bouwt voor de toonaangevende bouwers van Nederland. Bekende merken van Xella zijn o.a. Silka, Ytong, Hebel en Multipor. Kijk op de site van Xella Nederland voor tal van grote, aansprekende referentieprojecten! De organisatie maakt deel uit van Xella International GmbH, een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de Europese bouwmaterialen en grondstoffenmarkt. De organisatie boekte in 2017 een omzet van 1.39 mild euro en telt meer dan 6.100 medewerkers. In Nederland heeft Xella productielocaties in Huizen, Hillegom, Koningsbosch, Landgraaf, Liessel, Meppel en in Vuren, waar ook haar hoofdkantoor NL gevestigd is.           Internationaal Betrokken Innovatief Onderscheidend

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Ranger Human Capital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Vuren Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Vuren