user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teamleider Distributie

Vacature Barendrecht

Mijn Uitzendbureau
  • Mijn Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Teamleider?
200+ Werkgevers zoeken nu Teamleiders

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature “Voor een gezondere toekomst’ Dat is waar onze klant voor staat! Eén van de grootste groente- en fruitbedrijven in Nederland. Al vele jaren lang werkzaam voor onder andere “De” supermarktketen van Nederland en daar zijn zij trots op! Niet alleen zorgen zij er voor dat de klant succesvol en blij met hen is, maar ook dat de eigen werknemers met elkaar plezier hebben in het werk.
Onze klant blijft groeien, over gezond gesproken…..

Samenwerken is belangrijk, aangezien veel afdelingen afhankelijk zijn van elkaar. Dat geeft een unieke sfeer. Iedereen heeft zijn specifieke bijdrage aan het eindresultaat en voelt zich verantwoordelijk. Dat komt ook omdat betrokkenheid en eigen initiatief erg worden gewaardeerd. Er is veel ruimte voor ideeën.

Zoek jij een gezonde baan met toekomst?

Wij zoeken naar een teamleider Distributie “Een collega die snapt dat mensen verschillen en die mensen weet te motiveren.” Samen met je team (ca. 15 heftruckchauffeurs) zorg jij voor het beladen van de vrachtwagens. Jij weet kalm te blijven tijdens drukte, kunt overzicht bewaren en vindt het vanzelfsprekend om daar waar nodig taken van je collega’s over te nemen. Een team is tenslotte een team! Samenwerken met de andere afdelingen kan jij als geen ander. Als teamleider plan je op dag basis jouw aanwezige collega’s in op de juiste locatie, stuur je jouw collega's aan, motiveer je en zorg je voor de juiste afstemming met het loodskantoor en procesmanager.Ploegenrooster/ werktijden:

Er wordt gewerkt in een 3 ploegendienst, volgens onderstaand rooster.ochtend 06.30 uur tot 14.30 uur

middag 14.30 tot 22.30 uur

avond 22.30 uur tot 06.30 uur

Vaste baan binnen een gezond groeiend bedrijf

lees meer

Gestelde eisen * Minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 4, bijvoorbeeld Logistiek Supervisor * Meer dan 3 jaar werkervaring als leidinggevende in de logistiek * Ervaring in de agf-branche is een pluspunt * Goede beheersing van het Nederlands * Talent voor leiding geven * Vaardigheid in organiseren en improviseren * Technisch inzicht en basis computervaardigheden * Bereidheid in ploegendiensten te werken * In het bezit van een heftruckcertificaat

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is actief in the Foodbranche
Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Andre van Heeswijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Barendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Barendrecht